Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АЛГА САН АРНИКА МОБИЛ ГЕЛ 100 мл

    Производител: NATUR PRODUKT
    Релаксиращ и освежаващ масажен гел с арника.
    Складова единица: 49390
    14,50 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Описание : охлаждащият гел е подходящ за благотворен масаж,прониква бързо и не омазнява,не оставя следи върху кожата.подходящ за спортисти

    Ефектът е базиран на традиционното действие на екстракта от арника. Масажът действа профилактично и освежаващо и при спортни занимания.

    Арниката (Arnica montana) е тревисто растение, което се отличава със силен и много приятен аромат. Родината му е Европа – от Пиринейския полуостров до южните части на Скандинавия, среща се и в Сибир и Карпатите. Култивирано е в Северна Америка. Първите сведения за лечебните ù свойства са от началото на XVI в. В традиционната медицина на европейските народи арниката е безотказно средство за първа помощ при травми на меките тъкани и костите. Екстрактът от арника действа чрез стимулиране на активността на левкоцитите в хематома, като подпомага разнасянето на течностите от наранените мускули и стави. Притежава също известно противовъзпалително и антибактериално действие, което подпомага намаляването на болката и отока, както и косвено ускорява заздравяването на раните. В медицината, продуктите, съдържащи арника, са изключително ефикасни средства за намаляване на хематомите и последствията от контузии и травми.

    ВНИМАНИЕ !

    Само за външна употреба. Внимателно нанесете гела върху кожата на желаните участъци. Прилагайте няколко пъти дневно. Охлаждащият гел се абсорбира бързо и не омазнява. Демонстративен ефект след първите 24 часа на приложение.

    За дълготрайно приложение. Подходящ и за спортисти.

    Да не се използва при свръхчувствителност или алергия към арника. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

    СЪСТАВ: екстракт от арника, витамин Е, ментол и камфор.

    Опаковка : 100 мл туба

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *