Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Алое вера 99,6% сок*500 мл Абофарма

    Производител: Abopharma
    Abopharma Aloe Vera 99.6 % e чист натурален сок с Витамини С, B5, В6, В7 и В12 се използва за намаляване нивото на холестерола, за предпазване от камъни в бъбреците, бъбречни възпаления и за нормализиране на кръвното налягане. Той спомага за предотвратяване на рака на дебелото черво и благоприятства храносмилателния тракт. Използва се при запек, както и за нормализиране нивото на кръвната захар и тази причина, алоето е изключително полезно за болни от диабет.
    Складова единица: z26309
    19,80 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Активни съставки

    Сокът от сърцевината на Алое Вера е безценен дар от боговете, даващ на тялото скъпоценни градивни вещества. Съдържа около 160 известни съставки полезни за организма.

    Витамините от група В допринасят за нормалното функциониране на нервната система, за нормалното образуване на червени кръвни телца, за нормалния синтез на цистеин.

    Витамин В6 допринася за регулирането на хормоналната дейност.

    Витамин В12 участва в процеса на делене на клетките.

    Пантотеновата киселина допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, за намаляване на чувството на отпадналост и умора.

    Биотинът допринася за поддържането на нормалното състояние на косата и кожата, за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за образуването на колаген, за нормалната функция на зъбите, костите, хрущяла и кръвоносните съдове. Витамин С увеличава усвояването на желязото.

    Използваното растение Алое Вера(Barbadensis Miller) в този продукт има сертификат от Международния научен съвет за Алое Вера(ASC)!

    СЪСТАВ: в 60мл:
    Алое Вера 59,76ml; Витамин В6 (Пиридоксин) 2.4mg; Витамин В12 (Цианокобаламин) 3.6mcg; Биотин В7(D-Биотин) 160mcg; Пантеонова к-на В5/Калциев D-пантотенат/ 7.2mg; Витамин С /L-аскорбинова к-на/ 15mg.
    Натуралните съставки са предмет на естествени изменения.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте 3 пъти дневно по около 20 мл. Разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте в хладилник. Изконсумирайте в рамките на 14 дни.

    Съхранение:

    Съхранявайте на хладно и тъмно място. Разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте в хладилник. Изконсумирайте в рамките на 14 дни. Може да се приема от диабетици.

    Нетно количество: 500ml e, стъклено шише

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *