Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Алора филмирани таблетки*20

    Производител: Nobel Pharma
    АЛОРА® е природен продукт, който съдържа стандартизиран течен екстракт от Passiflora, получен от растението Passiflora incarnatа (Страстоцвет).Течният екстракт съдържа природни съединения като флавоноиди, алкалоиди и др.,които съчетани заедно притежават нервно-успокоителен, болкоуспокояващ, противострахов и спазмолитичен ефект.Алора Таблетки е подходящ при тревожност,нервност,нарушения на съня.
    Складова единица: p29178
    Стара цена: 9,90 (BGN)
    8,91 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЛОРА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?

    АЛОРА е природен продукт, който съдържа стандартизиран сух екстракт от Passiflora, получен от растението Passiflora incarnatа (Страстоцвет). Пасифлора е дървесна лиана, която расте в тропическите и субтропически райони на Южна и Северна Америка. Открита през 16 век започва да се използва под формата на успокоителен билков чай. Растението е пренесено и култивирано в Европа. Пасифлора е обект на 100 годишни научни изследвания, които доказват нейните седативни, антиспазматични и аналгетични свойства.

    АЛОРА се използва за симптоматично облекчаване на следните състояния: - тревожност - нервност - нарушения на съня АЛОРА повлиява добре кръвооросяването.

    КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ АЛОРА?

    Не се препоръчва за деца под 3 години, бременни и кърмещи жени. АЛОРА не се препоръчва за лица, приемащи средства за лечение на алкохолизъм или подтискащи централната нервна система (като алкохол, барбитурати и транквилизатори) и антидепресанти, както и при работа с машини и шофиране. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Употребата на АЛОРА в посочените дози не води до пристрастяване.

    КАК ДА ПРИЕМАТЕ АЛОРА?

    При нарушения на съня се препоръчва прием на 2 до 3 таблетки веднъж дневно, 1 час преди сън. При тревожност и нервност по 1 таблетка три пъти дневно преди хранене. При деца над 3 години и възрастни над 65 години приемът на таблетки трябва да започне с минимални дози. Употребата на АЛОРА в посочените дози не води до пристрастяване.

    КАК СЕ СЪХРАНЯВА АЛОРА?

    Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

    Да се съхранява в оригиналната опаковка.

    Да се съхранява при температура под 25°C. Да се пази от светлина.

    Не използвайте АЛОРА след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка.

    Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.

    ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: В състава на АЛОРА са включени още: стабилизатори (Е 460, Е 551, Е 555), свързващо вещество (Е 1201), разредител (Е 470 б), дезинтегрант (Е 468), оцветители (Е 171, Е 172).

    АЛОРА филмирани таблетки не съдържа захар и натрий.

    КАКВО СЪДЪРЖА ОПАКОВКАТА? Два блистера (всеки блистер съдържа 10 филмирани таблетки), листовка, опаковани в картонена кутия.

    ПРОИЗВОДИТЕЛ:

    NOBEL İLAÇ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Düzce, Турция

    ВНОСИТЕЛ: Нобел Фарма ЕООД Околовръстен път №36 София 1415, България

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Lagosa® от Woerwag Pharma оказва благоприятен ефект върху функциите на черния дроб. Използва се при заболявания като токсични увреждания, хронично възпаление, цироза, стеатоза и др.

    ЛАГОЗА 150 мг Силимарин таблетки*50

    Lagosa® от Woerwag Pharma оказва благоприятен ефект върху функциите на черния дроб. Използва се при заболявания като токсични увреждания, хронично възпаление, цироза, стеатоза и др.
    24,00 (BGN) 20,40 (BGN)
    ОлиХолин е предназначен за поддържане на баланса на липидите в кръвта и по - специално за намаляване на лошия холестерол и триглицеридите, които са причина за атеросклероза и запушване на кръвоносните съдове. Чрез оптималната си формула от съставки ОлиХолин оптимизира метаболизма на мазнините  дори при хора,които не спазват здравословен хранителен режим.

    ОлиХолин за чисти и здрави съдове обвити таблетки*30

    ОлиХолин е предназначен за поддържане на баланса на липидите в кръвта и по - специално за намаляване на лошия холестерол и триглицеридите, които са причина за атеросклероза и запушване на кръвоносните съдове. Чрез оптималната си формула от съставки ОлиХолин оптимизира метаболизма на мазнините дори при хора,които не спазват здравословен хранителен режим.
    25,99 (BGN) 23,39 (BGN)
    Масло от черен дроб на треска с висока чистота в капсула, което е богат източник на омега-3 полиненаситени мастни киселини (EPA/DHA*), заедно с витамини A и D 3.

    МУРИНОЛ Масло от черен дроб на треска капсули*60

    Масло от черен дроб на треска с висока чистота в капсула, което е богат източник на омега-3 полиненаситени мастни киселини (EPA/DHA*), заедно с витамини A и D 3.
    15,99 (BGN)
    Снимка на МАГ ЛИКУИД 815 мг  20 течни сашета

    МАГ ЛИКУИД 815 мг 20 течни сашета

    Хранителна добавка, която доставя магнезий под формата на лесно усвояема органична сол магнезиев цитрат. Спомага за намаляването на стреса, умората и чувството на неразположение. Повлиява благоприятно върху качеството на съня и допринася за добрия сън. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната система. Съдейства за поддържането на добър мускулен тонус. Подходящ за хора с диабет. Може да бъде приеман по време на бременност и кърмене. Течни сашета с приятен вкус на манго и портокал.
    12,00 (BGN) 8,40 (BGN)