Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АЛПЕЦИН ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 250 мл

    Производител: Queisser pharma
    Alpecin C1 Caffein е шампоанът, който стимулира растежа на косата директно от корените, слабата коса става по-силна тъй като в състава на продукта умишлено не са добавяни кондициониращи и омекотяващи агенти, структурата на Вашата коса се подобрява незабавно. Алпецин забавя наследствения косопад. Комбинацията от активни съставки отива директно в корените на косъма по време на ежедневното измиване на косата. В рамките на 120 секунди кофеинът се придвижва по дължината на космите директно в космените фоликули. Ако шампоанът бъде оставен върху скалпа за повече време, кофеинът ще проникне и в кожата около корените на косата.
    Складова единица: 27042
    14,80 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    80% от всички случаи на косопад са наследствени, което означава, че те са предопределени още при раждането. Мъжкият хормон тестостерон влияе отрицателно върху растежния цикъл на корените на косата, което води до косопад и оплешивяване.

    Алпецин Кофеинов комплекс противодейства на нежеланите ефекти от тестостерона и удължава фазите на растеж на корените на косата. Това предотвратява наследствения косопад.

    Специалната комбинация от активни вещества помага и при проблеми на скалпа като пърхота.

    СЪСТАВ: активни съставки: кофеин, цинк, ниацин.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Ежедневното измиване на Вашата коса с Алпецин С1 Кофеинов шампоан насочва активните съставки директно в корените. Оставяйте върху скалпа за 2 минути всеки ден – от нанасянето до изплакването.

    Опаковка : 250 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *