Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АНАФТИН спрей*15 мл

    Производител: BERLIN-CHEMIE AG
    Anaftin® Spray облекчава болката, причинена от ранички в устната кухина, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези. Анафтин® спрей се препоръчва при наличие на множество афти или такива на труднодостъпни места. Дългият накрайник позволява точно приложение на местата на раничките и лесен достъп до задната част на устата. Подходящ за възрастни, както и за деца, ако те са способни да използват правилно продукта.
    Складова единица: 42661
    13,50 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Anaftin® Spray облекчава болката, причинена от ранички в устната кухина, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези.

    Как работи

    Anaftin® Spray съдържа поливинилпиролидон (PVP) и хиалуронова киселина, които образуват защитен слой, покриващ отвора, в качеството на механична бариера на засегнатите зони, като по този начин облекчава болката, причинена от възпаление, на което са изложени нервните окончания. Включените в състава хиалуронова киселина и екстракт от алое вера подпомагат естествения лечебен процес на увредените тъкани.

    Инструкции за ползване!

    Преди първата употреба отстранете капачката и поставете накрайника за спрея. Насочете накрайника към мястото на раничката (афтата) в устата и пръснете 3 пъти, или толова, колкото е необходимо за да покриете засегнатата зона. За най-добри резултати, да не се яде и пие в продължение на най-малко един час след прилагането. Използвайте 3-4 пъти на ден или по-често, ако се налага.

    Състав: Пропилен гликол, поливинил пиролидон (PVP), малтодекстрин, алое вера (Aloe Barbadensis), калиев сорбат, натриев бензоат, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, динатриев едетат (EDTA),  бензалкониев хлорид, натриев хиалуронат, аромат,  захарин натрий, дикалиев глициризат, вода.

    Моля, обърнете внимание!

    Използването на Anaftin® вода за уста е противопоказана при пациенти със свръхчувствителност към някоя от съставките. В случай на бременност, преди да използвате продукта, следва да се консултирате с Вашия лекар. В случай на често повтаряне на орални язви е желателно да се направи медицинска консултация.

    Предупреждения и предпазни мерки!

    Не използвайте след срока на годност или в случай на повреда или изтичане на бутилката.
    Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
    Съхранявайте при стайна температура, далеч от източници на топлина.
    Да не се замразява.

    Опаковка: 15 мл.

    Производител: Sinclair Pharma Srl,  Италия

    Разпространява се от: BERLIN-CHEMIE AG (MENARINI GROUP), Glienicker Weg 125, 12489 Berlin, Германия

    Последно одобрение: 09/2016 г.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *