Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    АРТРЕСАН МАКС сашета*30

    Производител: US PHARMACIA EXCLUSIVE
    ARTRESAN MAX Глюкозамин сулфат + MCM.Артресан Макс е хранителна добавка с изключително богат състав, който комбинира традиционно използваните компоненти като глюкозамин, витамини и минерали с метилсулфонилметан.Поддържа правилното функциониране на ставния хрущял.Подпомага подвижността на ставите. Подпомага организма при производството на колаген. Осигурява глюкозамин като основен компонент на сухожилията, ставните връзки и хрущялите и МСМ – като източник на лесно усвоима сяра.
    Складова единица: 47296
    50,80 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Действие и функции на активните съставките:

    Глюкозамин сулфат – произвежда се естествено в човешкия организъм и има важно значение за изграждането на хрущялите в човешкото тяло, участва и в синтеза на мукополизахаридите, които се съдържат в сухожилията, ставните връзки, хрущялите.

    Метилсулфонилметанът (МСМ) е органично сярно съединение, което се среща при всички гръбначни животни. Използва се от нашето тяло за производството на ензими и антитела, участва и в структурата на съединителната тъкан. Представлява хранителен източник на сяра, която от своя страна е важен елемент, участващ в процеса на формирането на съединителни тъкани – кости, стави, сухожилия.

    Джинджифил подпомага овладяването на възпалителните процеси, спомага за преодоляването на сковаността в ставите и за поддържането на тяхната подвижност.

    Витамин С подпомага производството на колаген за осигуряването на нормалното функциониране на ставния хрущял.

    Предназначение:

    ∙ Поддържа правилното функциониране на ставния хрущял

    ∙ Подпомага подвижността на ставите

    ∙ Подпомага организма при производството на колаген

    ∙ Осигурява глюкозамин като основен компонент на сухожилията, ставните връзки и хрущялите и МСМ – като източник на лесно усвоима сяра

    Този продукт не се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Да не се превишава препоръчителната дневна дозаДа не се използва като заместител на разнообразното хранене. Разнообразната и балансирана диета е важна за водене на здравословен начин на живот.

    Съдържа ракообразни и риби – не се препоръчва за хора с алергия към морски продукти!

    Артресан Макс съдържа подходящ за диабетици подсладител – стевиол.

    СЪСТАВ: в 1 саше: Глюкозамин сулфат 1500mg; изчислен като свободен глюкозамин 1177mg; Метилсулфонилметан (MCM) 600mg; Корен от джинджифил 50mg; Витамин С 32mg; Меден сулфат 0,15mg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте по 1 саше на ден, разтворено в 1/2 чаша хладка вода в продължение на 12 седмици.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *