Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    АТОМЕР СПРЕЙ ЗА НОС С МОРСКА ВОДА 150 мл

    Производител: CapeyPharma
    Атомер 150 мл е стерилен изотоничен разтвор с морска вода, който се използва за почистване, овлажняване и отпушване на носните кухини. Спреят премахва натрупания секрет, овлажнява носната лигавица и улеснява дишането. Може да се използва също и като превантивно средство против запушване на носа, причинено от външни фактори, като замърсители, прах или изсушен от климатици или отоплителни тела въздух.
    Складова единица: 47182
    9,33 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Спреят от серията овлажняване и грижа на Athomer е подходящ за всяка възраст. Той съдържа стерилен разтвор с морска вода, който е богат на морски минерали и микроелементи като Калций, Калий, Магнезий, Натрий и др. Athomer спрей за нос овлажняване и грижа не съдържа аерозоли и консерванти, не съдържа оцветители и алергени и не причинява пристрастяване или изменения на носната кухина.

    Athomer е стерилен изотоничен хипертоничен разтвор с морска вода, който се използва за почистване, овлажняване и отпушване на носа. Спреят премахва натрупания секрет, овлажнява носната лигавица и улеснява дишането. Може да се използва също и като превантивно средство против запушване на носа, причинено от външни фактори, като замърсители, прах или изсушен от климатици или отоплителни тела въздух. Атомер спрей за нос е произведен с вода от Егейско море, в региона на Света гора, на разстояние 5 км от брега и на дълбочина 10 метра.

    СЪСТАВ: стерилен разтвор с морска вода, който е богат на морски минерали и микроелементи като Калций, Калий, Магнезий, Натрий и др.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчителни са минимум 4 впръсквания във всяка ноздра до четири пъти дневно. Превантивна употреба: от 1 до 2 впръсквания във всяка ноздра дневно.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *