Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  АФТИ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на АНАФТИН ВОДА ЗА УСТА 3% , 120 мл

  АНАФТИН ВОДА ЗА УСТА 3% , 120 мл

  Anaftin® вода за уста облекчава дискомфорта и болката, причинени от ранички в устата, като такива дължащи се на афтозен стоматит, афтозни язви, както и облекчаване на разранявания, причинен от скоби или неудобни протези.
  12,05 (лв.)
  Снимка на АНАФТИН гел 12% 8 мл

  АНАФТИН гел 12% 8 мл

  Анафтин® гел се препоръчва при наличие на единични афти в устата и локализирани ранички. Дългият накрайник позволява директно приложение на засегнатото място - точно върху афтите. Подходящ за възрастни, както и за деца, ако те са способни да използват правилно продукта. Anaftin® Gel облекчава болката, причинена от ранички в устната кухина, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези.
  9,80 (лв.)
  Снимка на АНАФТИН спрей 1,5 % ,15 мл

  АНАФТИН спрей 1,5 % ,15 мл

  Anaftin® Spray облекчава болката, причинена от ранички в устната кухина, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези. Анафтин® спрей се препоръчва при наличие на множество афти или такива на труднодостъпни места. Дългият накрайник позволява точно приложение на местата на раничките и лесен достъп до задната част на устата. Подходящ за възрастни, както и за деца, ако те са способни да използват правилно продукта.
  13,30 (лв.)
  Снимка на АФТЕКС ГЕЛ 20 мл

  АФТЕКС ГЕЛ 20 мл

  ПРИ АФТИ И РАНИЧКИ В УСТНАТА КУХИНА За профлактика при поява на:афти (афтозен стоматит), малки лезии,язви в устната кухина,наранявания от брекети, зъбни протези и др.
  12,30 (лв.)
  Снимка на БИОГАЙА ПРОДЕНТИС 10 таблетки за смучене с ментов вкус

  БИОГАЙА ПРОДЕНТИС 10 таблетки за смучене с ментов вкус

  BioGaia® reuteri Prodentis пробиотични таблетки за смучене представлява специално създаден пробиотик, под формата на свежи таблетки за смучене, който се прилага за добро здраве и хигиена на устната кухина. Пробиотичните таблетки BioGaia® reuteri Prodentis се прилагат при различни проблеми и възпаления в устната кухина, като афти, афтозен стоматит, възпалени, чувствителни и/ или кървящи венци, при предразположеност към кариеси, при зъбна плака, както и при наранявания на венците, причинени от носене на зъбни протези.
  16,32 (лв.)
  Снимка на БОАРОН KALIUM BICHROMICUM 15CH

  БОАРОН KALIUM BICHROMICUM 15CH

  Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания. Традиционно използван при: Жълто-зелена вискозна секреция от лигавиците. Ринити и синуити. Язви с ясно очертани ръбове. Импетигинизирани дерматози. Точковидни болки с внезапно начало.Гъсто, зеленикаво вагинално течение.
  4,95 (лв.)
  Снимка на БОАРОН KALIUM BICHROMICUM 9CH

  БОАРОН KALIUM BICHROMICUM 9CH

  Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания. Традиционно използван при: Жълто-зелена вискозна секреция от лигавиците. Ринити и синуити. Язви с ясно очертани ръбове. Импетигинизирани дерматози. Точковидни болки с внезапно начало.Гъсто, зеленикаво вагинално течение.
  4,95 (лв.)
  Снимка на ГЕНГИГЕЛ ГЕЛ 20 мл

  ГЕНГИГЕЛ ГЕЛ 20 мл

  Gengigel гел е особено подходящ за по-лесно достъпни места в устната кухина в случай на остри състояния на пародонтоза ,гингивит, афти и други язви в устната кухина. Съдържа хиалуронова киселина, подходяща за незабавна помощ при облекчаване на симптомите на възпаление на пародонталната тъкан.
  19,90 (лв.)
  Снимка на ГЕНГИГЕЛ РАЗТВОР ЗА УСТА 150 мл

  ГЕНГИГЕЛ РАЗТВОР ЗА УСТА 150 мл

  Gengigel вода за уста е подходящ за поддържане на здравето в устната кухина, затова се препоръчва да се използва като част от ежедневната хигиена на устната кухина. Ефективната, практична и безопасна вода за изплакване на устата действа равномерно върху цялата повърхност на устната лигавица.
  19,80 (лв.)
  Снимка на ГЕНГИГЕЛ СПРЕЙ 20 мл

  ГЕНГИГЕЛ СПРЕЙ 20 мл

  Gengigel под формата на спрей е изключително подходящ за приложение при по-трудно достъпни или болезнени места в устната кухина. Съдържа хиалуронова киселина, подходяща за незабавна помощ при облекчаване на симптомите на възпаление на пародонталната тъкан.
  19,80 (лв.)
  Снимка на ОРОБЕН ВОДА ЗА УСТА 150 мл

  ОРОБЕН ВОДА ЗА УСТА 150 мл

  Oroben Вода за уста е продукт което намалява болката и подпомага заздравяването на афти, повтарящи се афтозни стоматити, възпалени венци и малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези.
  21,40 (лв.)
  Снимка на ОРОБЕН ГЕЛ ЗА УСТА 15 мл

  ОРОБЕН ГЕЛ ЗА УСТА 15 мл

  Oroben Орален гел е продукт което намалява болката и подпомага заздравяването на афти, повтарящи се афтозни стоматити, възпалени венци и малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези.
  21,40 (лв.)
  Снимка на Протефикс® Протект гел 10 мл

  Протефикс® Протект гел 10 мл

  За приложение при възпаления на устната лигавица като афти и рани, които могат да бъдат причинени и от зъбни протези, ортодонтски апарати и др. Патентована активна съставка T.G.O.Облекчава болката и ускорява заздравителния процес.
  7,85 (лв.)
  Снимка на ТРАХИХЕЛП 20 пастили 5 мг / 1.5 мг

  ТРАХИХЕЛП 20 пастили 5 мг / 1.5 мг

  Трахихелп пресовани таблетки за смучене са предназначени за локално приложение с цел намаляване на броя на микроорганизмите при възпалителни заболявания на устната кухина (стоматити, гингивити, афти) и гърлото (тонзилити, фарингити, ларингити)
  7,10 (лв.)
  Filters Close
  Мин: 4,00 (лв.) Макс: 22,00 (лв.)
  4 22