Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БЕТАИН ХИДРОХЛОРИД капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Производител: Natural Factors
    С напредване на възрастта човешкият стомах започва да произвежда по-малко стомашна киселина, която е необходима за разграждане на храните, които приемаме. Това прави трудно максималното извличане на хранителни вещества от тях. Бетаин хидрохлоридът създава благоприятна среда за храносмилане в стомаха като осигурява хранителен източник на хидрохлорна киселина. Предимства: извлечен от цвекло, с включен сминдух за подпомагане на храносмилането, вегетарианска формула, създава благоприятна среда за храносмилане.
    25,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    БЕТАИН  ХИДРОХЛОРИД 500 mg

    Betaine Hydrochloride

    Хранителна добавка, 90 V-капсули

    Баркод: 068958017204

    Съдържание:                                    (в 1 капс.)                  дн.доза

    Бетаин хидрохлорид      500 mg3000 mg

    Сминдух (семена)      100 mg600 mg

    Други съставки: Вегетарианска капсула, растителен магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид

    Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

    Приложение:  Допринася за поддържане на добро храносмилане.

    Забележка:  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

    Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

    Дозировка и приложение: По 2 капсули 3 пъти дневно, по време на хранене.

    Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

    Годност и партида: Виж опаковката.

    Производител: Natural Factors, Canada

    Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

    Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

    www.revita.bg; www.naturalfactors.com

    Нето тегло: 67 g

     

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *