Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БИОГАЙА Протектис пробиотични капки*5 мл

    Производител: Ewopharma International
    BioGaia® Protectis пробиотични капки представлява иновативен пробиотик, под формата на капки, който допринася за поддържането на балансирана чревна микрофлора, висок имунитет и добро здраве на бебета (включително новородени) и малки деца. BioGaia® Protectis пробиотични капки са създадени по специална нова технология, която позволява съхранението на пробиотика на стайна температура.
    Складова единица: 28067
    26,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    BioGaia® Protectis е единствения по рода си пробиотик, който съдържа патентования щам Lactobacillus reuteri Protectis, изолиран от майчина кърма, като това го прави абсолютно безопасен за прием дори от новородени. 

    BioGaia® пробиотични капки значително намаляват честотата на коликите при бебета, предпазват от диария при недоносени бебета, стимулират имунната система и защитават организма от инфекции. Пробиотичните капки BioGaia® Protectis действат чрез възпиране на развитието на болестотворните бактерии и микроорганизми, като по този начин възвръщат чревното здраве и нормалното състояние на чревната микрофлора.

    Препоръчва се при различни заболявания или чревни нарушения и е перфектното съпътстващо средство по време на лечение с антибиотици.

    BioGaia® Protectis може да предпази от диария при деца, които са на антибиотична терапия и намалява честотата на воднистата диария при деца, които страдат от ротавирусна инфекция.

    BioGaia® Protectis пробиотични капки се препоръчват при гастрит (причинен от H. pylori), при остър гастроентерит, чревни възпалителни заболявания, синдром на раздразненото черво, при диария след облъчване и диария, свързана с антибиотично лечение (причинена от C. difficile).

    Пробиотичните капки BioGaia® Protectis са перфектно средство за повишаване на имунитета и защитите сили на организма срещу грип, настинка и други обичайни инфекции, които се характеризират със симптоми като висока температура, чревни инфекции и простуда. BioGaia® Protectis възстановява CD4+ T- клетките, като по този начин стимулира имунния отговор. Съдържащият се пробиотичен щам L. reuteri Protectis е устойчив на агресивното действие на солната киселина и жлъчните соли в стомаха и червата, предпазва храносмилателния тракт от вредните микроорганизми. Свързва се с чревната мукоза и епителните клетки и по този начин остава да действа в червата. L. reuteri Protectis е единствения лактобацил, отделящ ройтерин – антимикробен агент, който пречи на развитието на вредните микроорганизми в храносмилателния тракт, без да засяга развитието на нормалните за здравия човек бактерии.

    5 капки съдържат 100 милиона  живи бактерии L. reuteri  Protectis.

    Капките могат да се накапват директно в устата, да се приемат в лъжичка или да бъдат прибавяни към храната и напитките.

    Mоже да се прилага ежедневно, от първия ден след раждането до навършване на 2 години на детето, след което може да се премине на прием на таблетки за дъвчене.

    Капките се препоръчват също и при пациенти със затруднено дъвчене и гълтане на таблетки.

    Дневната доза може да бъде увеличена по преценка на лекуващия лекар.

    Съхранява се при стайна температура.

    Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

    Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

    Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

    Съхранявайте при температура под 25оС.

    Опаковка : 5 мл стъклена бутилка

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *