Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БИОЗИН МАМА капсули*30

    Производител: BIO SHIELD
    Biozin Mama е уникална хранителна добавка, създадена специално за бременни и кърмещи жени, която подсилва имунитета, намалява опасността от усложнения по време на бременността и е ефективна срещу различни видове вируси , бактерии и гъбички. Биозин Мама се препоръчва като имуномодулиращо и предпазващо средство по време на бременност и кърмене, при повишена нужда от желязо, при вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Биозин Мама е ефективен при първи симптоми на грип, спомага за по-лекото преминаване на болестта и подпомага възстановителните процеси след боледуване.
    Складова единица: 30973
    26,40 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Активни съставки :

    Биологично активна съставка лактоферин (Lactoferrin )100 mg.- естествен желязосвързващ гликопротеин, който се намира в млякото, слюнката и други секреторни течности. Той е важен компонент на имунната система на организма, където  е част от вродената защита .

    Действия на лактоферина:

    • Антибактериално действие:

    Лактоферинът свързва свободното желязо и гo прави недостъпни за бактериите, което спира тяхното размножаване. Също така разрушава клетъчните стени на микроби и гъбички.

    • Антивирусно действие:

    Лактоферинът е ключова молекула за имунната система и може да се използва в борбата с различни вирусни инфекции. Той пречи на вирусите да се прикрепят върху клетъчните стени и да проникнат в клетките ни.

    • Подобрено усвояване на желязото:

    Поради високия си афинитет към желязото лактоферинът го свързва и пренася до всички клетки, които се нуждаят от него.

    • Пробиотично действие:

    Лактоферинът потиска развитието на вредни бактерии в червата и подпомага развитието на бифидобактериите, допринасяйки за възстановяването на нормалната микрофлора.

    • Антиоксидантно действие:

    Подобрената бионаличност на желязото води до забавяне на остаряването и понижаване на податливосттта към дегенеративни и ракови заболявания.

    Състав : Лактоферин (Lactoferrin) 100мг

    Дозировка и приложение : За профилактика при нормално протичаща бременност: 1 табл. преди хранене. При болестни състояния: 1-2 табл. преди хранене

    Опаковка : 30 капсули

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *