Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БИОТРЕЙД Акне Аут Хидро Актив крем*60 мл

    Производител: BIOTRADE
    Acne Out Hydro Active хидратиращ крем, подходящ за комбинирана, мазна и проблемна кожа, подложена на агресивно третиране със силно изсушаващи препарати против акне. Кремът не запушва порите и е идеална основа за грим.
    Складова единица: 42174
    23,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Съдържа пантенол с успокояващо действие, който ускорява възстановителните процеси в кожата. Богата му формула е с добавен витамин Е – мощен антиоксидант с подхранващо действие, и глицерин за овлажняване и повишаване еластичността на кожата.

    Може да се използва неограничено дълго време – толкова често, колкото е необходимо за оптималното овлажняване на кожата.

    Подходящ при дехидратирана, комбинирана, мазна и проблемна кожа ,кожа третирана с агресивни препарати със силно изсушаващо действие

    Действие:

    Овлажнява в дълбочина, без да омазнява. Не запушва порите. Подпомага бързата регенерация на клетките. Успокоява сърбящата и лющеща се кожа. Антиоксидантно действие.

    Активни съставки :

    Panthenol / пантенол – стимулира клетъчната регенерация, има успокояващо и противовъзпалително действие и стимулира регенерацията.

    Rosa Damascena flower water / органична вода от Роза Дамасцена – органична тонизираща и овлажняваща розова вода от една от най-ценните ароматни рози.

    Vitamin E / витамин Е – противовъзпалително и антиоксидантно действие, повишава защитната функция на кожата и намалява трансепидермалната загуба на влага, подобрява еластичността на кожата.

    Glycerin / глицерин – омекотява, овлажнява и повишава еластичността на кожата, предпазва я от изсушаване и повишава защитната й функция.

    Lanolin / ланолин – подхранва и хидратира кожата.

    Начин на употреба :

    Нанесете сутрин и вечер върху цялото лице и шия с нежни масажни движения. Използвайте крема толкова често, колкото е необходимо за оптималното овлажняване на кожата.

    Състав: AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, PEG-30 LANOLIN, PEG-75 LANOLIN, PANTHENOL, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERIN, DIMETHICONE, POLYQUATERNIUM-37, ZINC OXIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL ALCOHOL

    Опаковка : 60 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на ЖИВИ ВИТАМИНИ 680 мг капсули*30

    ЖИВИ ВИТАМИНИ 680 мг капсули*30

    LIVE VITAMINS е комплекс от жизненоважни витамини, минерали и микроелементи, който съдейства за укрепване на здравето и подсилване дейността на имунната система. Съдейства за поддържането на нормалните функции на щитовидната жлеза и мозъка. Подкрепя зрението и поддържането на нормални нива на кръвна захар и хемоглобин. Допринася за намаляването на мускулната умора и отпадналост. Активно подпомага метаболизма на хранителните вещества в организма, като осигурява нормалния растеж при децата. Подпомага здравето на косата, кожата и ноктите, както и на костите и зъбите. Оказва благоприятно въздействие върху половото здраве, особено при мъжете. Проявява антиоксидантно действие.
    18,40 (BGN) 16,56 (BGN)
    Снимка на МАГ ЛИКУИД 815 мг  20 течни сашета

    МАГ ЛИКУИД 815 мг 20 течни сашета

    Хранителна добавка, която доставя магнезий под формата на лесно усвояема органична сол магнезиев цитрат. Спомага за намаляването на стреса, умората и чувството на неразположение. Повлиява благоприятно върху качеството на съня и допринася за добрия сън. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната система. Съдейства за поддържането на добър мускулен тонус. Подходящ за хора с диабет. Може да бъде приеман по време на бременност и кърмене. Течни сашета с приятен вкус на манго и портокал.
    12,00 (BGN) 8,40 (BGN)
    Acne Out Oxy Wash измивен гел за нормална, комбинирана и мазна кожа, склонна към акне . Подходящ е за употреба и като гел за бръснене.

    БИОТРЕЙД Акне Аут Окси Уош измивен гел*200 мл

    Acne Out Oxy Wash измивен гел за нормална, комбинирана и мазна кожа, склонна към акне . Подходящ е за употреба и като гел за бръснене.
    19,85 (BGN)
    Acne Out активен лосион предназначен за специална грижа при мазна и склонна към акне кожа с гнойни пъпки в областта на лицето, гърба и деколтето.

    БИОТРЕЙД Акне аут активен лосион*60 мл

    Acne Out активен лосион предназначен за специална грижа при мазна и склонна към акне кожа с гнойни пъпки в областта на лицето, гърба и деколтето.
    32,30 (BGN)