Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БИОТРЕЙД СЕБОМАКС КРЕМ 30 мл

    Производител: BIOTRADE
    Sebomax крем против себорея.За зачервена и лющеща се кожа в Т-зоната на лицето. За кожа, склонна към себореен дерматит в неокосмените зони.За кожа, склонна към розацея.
    Складова единица: z18769
    29,45 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Успокояващ крем за раздразнена и лющеща се кожа в Т-зоната на лицето – брадичка, нос, чело. Съдържа сяра – изпитано класическо противосеборейно средство. Хидратиращият комплекс от пантенол и витамин Е има антиоксидантно и успокояващо действие за зачервената и лющеща се кожа и я поддържа в отлично състояние за дълго време.


    Подходящ при:зачервена и лющеща се кожа на лицето и в Т-зоната (вежди, нос, брадичка),склонна към себореен дерматит в неокосмените зони,склонна към розацея.

    Действие:
    Успокоява зачервената и лющеща се кожа.
    Овлажнява и подхранва.

    Активни съставки :Sulfur / сяра – противосеборейно действие
    Crotamiton / кротамитон – противопаразитно средство, което осигурява баланса на кожния микробиом

    Начин на употреба:

    Намажете тънък слой от крема по засегнатите зони през вечер.

    След около седмица можете да използвате крема всяка вечер до пълно успокояване на кожата. За профилактика и поддържане на резултата използвайте веднъж на всеки 5 до 7 дни.

    Важно:
    Възможно е леко дразнене на третираните зони през първите дни на употреба, изразяващо се в зачервяване и парене, което отзвучава след няколко дни. В тези случаи е препоръчително да разредите употребата на крема – веднъж на 2 до 4 дни.

    Състав :AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, PEG-30 LANOLIN, PEG-75 LANOLIN, CROTAMITON, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-20, CETEARETH-12, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, TRIETHANOLAMINE, SULFUR, CARBOMER

    Опаковка :30 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *