Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БОАРОН Шуслерова сол №5 КАЛИУМ ФОСФОРИКУМ D6 *80таблетки

    Производител: BOIRON
    НЕРВНА СИСТЕМА,ЕНЕРГИЕН МЕТАБОЛИЗЪМ, АНТИСЕПТИК: Подпомага правилното разпределение на калия в тялото, което е от ключово значение за работата на нервите и на мускулите. Стимулира симпатикуса. Прилага се при всички заболявания на главния и гръбначния мозък и нервите, при които се засяга нервната тъкан. Оказва укрепващо въздействие върху психиката, особено при оплаквания като депресия, тревожност, безсъние. Прилага се като енергизиращо средство при астенични състояния поради тройния стимулиращ ефект върху органите (клетъчна обмяна, нервна система, мускулатура). Ефикасен е при умора, нервна слабост, слабост на паметта. "Антисептикът" в Шуслеровата биохимия. Помага при всички септични заболявания и други високофебрилни състояния, при улцерозен стоматит и гнилостни процеси с тъканна деструкция, напр. при рани.
    Складова единица: 49229
    9,80 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Шуслеровите соли на Боарон са в ИНОВАТИВНА ЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА – СУБЛИНГВАЛНА ТАБЛЕТКА. Поставена под езика, таблетката се разтваря лесно и много бързо се резорбира.

    Това осигурява бързо действие на лекарствения продукт.

    ИНОВАТИВНА ЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА: Шуслеровите соли на Боарон са в картонена кутия, която съдържа 8 блистера, всеки с по 10 таблетки. Тази опаковка е съобразена с ПОВИШЕНИТЕ хигиенни изисквания в настоящата епидемиологична обстановка! Освен това е практична и лесно може да бъде навсякъде с вас в динамичното ежедневие!

    УДОБНА ОПАКОВКА: Шуслеровите соли на Боарон имат приятен вкус! Това улеснява стриктно спазване на изписания курс на лечение.

    ПРИЯТЕН ВКУС: Шуслеровите соли на Боарон са солите от СВЕТОВНИЯ ЛИДЕР в производството на хомеопатични лекарствени продукти, марка позната на българския фармацевтичен пазар вече над 25 години!

    СВЕТОВЕН ЛИДЕР В ПРОИЗВОДСТВОТО: Шуслеровите соли на Боарон не съдържат глутен. Подходящи са за хора, спазващи безглутенова диета!

    БЕЗ ГЛУТЕН: Шуслеровите соли на Боарон са подходящи за всяка възраст. При деца под 1 година таблетката се разтваря в малко вода преди прием.

    Важно: Препоръчва се консултация с лекар - хомеопат с цел индивидуализиране на лечението !

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *