Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Варистаси Плюс Гел спрей *75 мл Абофарма

    Производител: Abopharma
    Гелът за крака ВАРИСТАСИ ПЛЮС е медицинско изделие, което стимулира микроциркулацията и облекчава чувството на умора и тежест в краката, благодарение на синергията между ефекта на бариера и функцията на активните си съставки. Насърчава отичането на излишната течност и намалява отоците в долните крайници. Намалява усещането за тежки и уморени крака. Абсорбира се добре и не оставя следи по дрехите.
    Складова единица: 45311
    15,95 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Гелът за крака ВАРИСТАЗИ ПЛЮС е медицинско изделие, което стимулира микроциркулацията и облекчава чувството на умора и тежест в краката, благодарение на синергията между ефекта на бариера и функцията на активните си съставки. Насърчава отичането на излишната течност и намалява отоците в долните крайници. Намалява усещането за тежки и уморени крака. Абсорбира се добре и не оставя следи по дрехите.

    СЪСТАВ: екстракт от див кестен, екстракт от азиатска центела, екстракт от бодлив залист /див чемшир/, екстракт от синя боровинка, ментол, вода от хамамелис, екстракт от тилчец /сминдух/, етоксилирано хидрогенирано рициново масло.

    Начин на употреба: Нанасяйте 1-2 пъти дневно върху засегнатата област с леки масажни движения отдолу нагоре.

    За външна употреба! Дерматологично тестван Не съдържа вазелин и парабени.

    Съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо място, далеч от източници на топлина при температура под 25 С. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Срокът на годност се отнася за правилно съхраняван продукт в ненарушена опаковка.

    Нетно тегло: 75 ml e

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *