Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ВИТАМИКС ВИТА МЕЧЕТА желирани мечета*60

    Производител: FORTEX
    Vitamix Vita Gummies Multivitamins + Zinc + Biotin е специално създадена хранителна добавка за деца, която съдържа богат комплекс от витамини, допълнен с биотин и важния минерал цинк. Желираните мултивитамини укрепват всички системи в организма и съдействат за правилния растеж и развитие на детето.
    Складова единица: 42480
    12,10 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Предлагана под формата на желирани мечета, добавката служи за повишаване на имунитета и подобряване на общото здраве на детския организъм.Мултивитамините Витамикс са подходящи за деца над 3 години и са без захар.

    СЪСТАВ: в 1 желирано мече: Витамин С (L-аскорбинова киселина) 20mg, Ниацин (никотинамид) 8mg NE, Витамин Е (D-алфа-токоферил ацетат) 6mg а-TE, Пантотенова киселина (D-пантотенат калций) 2,5mg, Цинк (цинков глюконат) 2mg, Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 1mg, Витамин А (бета-каротен) 300mcg, Фолиева киселина (Витамин В9) 100mcg, Биотин (D-биотин) 25mcg, Витамин D (холекалциферол) 2,5mcg, Витамин В12 (цианокобаламин) 1,5mcg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 1-2 желирани мечета дневно, по време на или след хранене. Не се препоръчва за деца под 3 години поради опасност от задавяне.

    Опаковка: 60 желирани Вита Мечета.

    Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс, България.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Диас колаген 30 сашета съдържа хидролизиран колаген тип I, II и III във висока доза комбиниран с хиалуронова киселина, витамин С и Е.

    ДИАС КОЛАГЕН сашета*30

    За хората, които искат да запазят своите подвижни стави, стабилни кости, здрави мускули, силни сухожилия, гладка кожа, лъскава коса, здрави нокти. И още за здравето на кръвоносните съдове и сърцето,междупрешленните дискове, очната роговицата,зъбния дентин,чревните стени. ДИАС КОЛАГЕН е подходящ, както за спортисти и хора с повишено натоварване на ставите, така и за пациенти в напреднала възраст.
    56,50 (BGN) 39,55 (BGN)
    Снимка на МАГ ЛИКУИД 815 мг  20 течни сашета

    МАГ ЛИКУИД 815 мг 20 течни сашета

    Хранителна добавка, която доставя магнезий под формата на лесно усвояема органична сол магнезиев цитрат. Спомага за намаляването на стреса, умората и чувството на неразположение. Повлиява благоприятно върху качеството на съня и допринася за добрия сън. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната система. Съдейства за поддържането на добър мускулен тонус. Подходящ за хора с диабет. Може да бъде приеман по време на бременност и кърмене. Течни сашета с приятен вкус на манго и портокал.
    12,00 (BGN) 8,40 (BGN)
    Висококачествен екстракт от хлорофил може да бъде полезен за контролиране на цялостната миризма в тялото.

    Хлорофреш® Течен Хлорофил с натурален вкус*473 мл

    Ако страдате от заболяване на храносмилателния тракт или ви е правена медицинска интервенция за създаване на изкуствен отвор в стомашно-чревния тракт, тогава приемът на Хлорофреш е от съществено значение. Той служи като вътрешен дезодорант, който използва хлорофил комплекс извлечен от висококачествени листа на алфа-алфа. Ако човек страда от нередовна дефекация или е преживял колостомия или илеостомия, тази добавка може да помогне за намаляване на неприятните миризми от стомашно-чревния тракт. Този висококачествен екстракт от хлорофил може да бъде полезен за контролиране на цялостната миризма в тялото.
    36,50 (BGN)