Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Vitamam съдържащ комплекс специално за бременни жени - витамини, минерали и микроелементи. Неговите съставки допринасят за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност. Също така, помага за нормалната функция на имунната система, за намаляване на чувството на умора и отпадналост, за защитата на клетките от оксидативен стрес.

    Витамам Мултивитамини за бременни таблетки*30 Абофарма

    Vitamam съдържащ комплекс специално за бременни жени - витамини, минерали и микроелементи. Неговите съставки допринасят за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност. Също така, помага за нормалната функция на имунната система, за намаляване на чувството на умора и отпадналост, за защитата на клетките от оксидативен стрес.
    16,50 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 50 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 50 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин В6 е известен с положителното си въздействие върху симптомите на предменструалния синдром, откъдето често е наричан „женския витамин“. Той помага при неразположения при бременност като гадене, повръщане, токсемия, гестационен диабет и вътрематочно забавяне на растежа.
    22,20 (BGN)
    Д-Абовит Витамин Д3 допринася за нормалното функциониране на имунната система и мускулите. Допринася още за поддържане на нормална концентрация на калций в кръвта, нормалното усвояване/използване на калций и фосфор/ и участва и в процеса на делене на клетките.

    Д-Абовит Витамин Д3 Спрей*25 мл Абофарма

    Хормоналната активност на витамин D е многостранна и се състои в поддържане нормалното състояние на костите и зъбите.Д-Абовит Витамин Д3 допринася за нормалното функциониране на имунната система и мускулите. Допринася още за поддържане на нормална концентрация на калций в кръвта, нормалното усвояване/използване на калций и фосфор/ и участва и в процеса на делене на клетките.
    14,70 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® aктив Актив Мама *30 капсули

    Допелхерц® aктив Актив Мама *30 капсули

    Допелхерц® aктив Актив Мама покрива повишените нужди от витамини, минерали и микроелементи на бъдещите майки, бременните и кърмещите жени. Продукът е с високо съдържание на омега-3 киселини, важни за сърцето, мозъка и зрението на плода и кърмачето, също така не съдържа лактоза и глутен. С купуването на този продукт вие подпомагате деца в нужда!
    12,70 (BGN)
    Immunolacton е хранителна добавка за бъдещи и настоящи майки, която допринася за нормалната функция на имунната система, оптимално усвояване на желязото и неговия правилен метаболизъм.

    ИМУНОЛАКТОН 450 мг,30 капсули

    Immunolacton е хранителна добавка за бъдещи и настоящи майки, която допринася за нормалната функция на имунната система, оптимално усвояване на желязото и неговия правилен метаболизъм. Ефективната формула, на основата на лактоферин и витамини от В-група спомага за възстановяване и регулиране на оптималното равновесие на чревната микрофлора, потиска развитието на вредни бактерии в храносмилателната система. Имунолактон повлиява благоприятно при бременност и кърмене.
    22,55 (BGN)
    Огестан от Екофарм е продукт, съдържащ мощен комплекс от витамини, минерали и нутриенти, нужни за здравето на жените, които планират бременност, вече са бременни или кърмят.

    ОГЕСТАН за бременни и кърмещи жени капсули*30

    Огестан от Екофарм е продукт, съдържащ мощен комплекс от витамини, минерали и нутриенти, нужни за здравето на жените, които планират бременност, вече са бременни или кърмят.
    32,20 (BGN)
    Снимка на СЕЛЕН таблетки 100 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    СЕЛЕН таблетки 100 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Селенът на Natural Factors е минерална добавка, която помага за поддържане на доброто здраве на клетките. Селенът е важен антиоксидант, чиято основна функция е да инхибира окислението на мазнините. Той защитава имунната система като пречи на свободните радикали да увредят тялото. Селенът действа като антиоксидант, който помага за намаляване на вредното въздействие на свободните радикали. Антиоксидантите клинично доказано унищожават свободните радикали и помагат за предпазване на клетъчните структури в човешкото тяло. Запазването на клетъчното здраве се изследва активно поради връзката му с подобрената продължителност на живота, здравето и благосъстоянието. Предимства: мощен антиоксидантен минерал, помага за защита от свободните радикали, подпомага плодовитостта, помага за детоксикация, подпомага имунната система.
    16,10 (BGN)
    Снимка на ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки 1 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки 1 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Фолиевата киселина се използва за производство на ДНК и червени кръвни клетки, което я прави жизненоважна за нормалното развитие на плода по време на бременността. Тя подпомага функционирането на мозъка, нервната система и менталното здраве. Фолиевата киселина е необходима и за метаболизма на протеина и може да подпомогне здравето на сърдечно-съдовата система.
    9,60 (BGN)
    Снимка на ХЕМОФАКТОРС дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ХЕМОФАКТОРС дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    HemoFactors на Natural Factors съдържа желязо SunActive®-високо биодостъпна форма на желязо, което се абсорбира лесно и не дразни стомаха. Желязото е микроелемент, важен за хемоглобина, който пренася кислород към клетките, за производството на енергия. Допълнителният прием на желязо е препоръчителен при хора, страдащи от желязодефицитна анемия, както и за жените в детеродна възраст.
    33,10 (BGN)
    Снимка на ЦИНК таблетки 15 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЦИНК таблетки 15 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Таблетките с цинков цитрат на Natural Factors съдържат 15 мг от този важен микроелемент. Цинкът подпомага естествената защита на организма и е жизненоважен за здравата кожа. Той е необходим за много хормони и подпомага здравето на репродуктивната система, по тази причина намира широко приложение за нормалното функциониране на простатата. Цинкът е необходим за сетивата ни за мирис, вкус и зрение. Цинковият цитрат е отлична форма на цинк, тъй като цитратите се абсорбират много добре и се усвояват от тялото.
    13,10 (BGN)