Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ВИТАМИН Д - НАТУРАЛЕН ВИТАМИН Д3 400 IU 11.7 мл, 360 капки Джеймисън

    Производител: JAMIESON
    Витамин Д / Vitamin D регулира нивата на калций в организма, което е от важно значение за изграждането и поддържането на здрави кости и зъби. Научни изследвания показват, че Витамин Д подпомага здравето на сърцето и може да помогне в превенцията на настинка и грип. Последните изследователски проучвания показват също, че Витамин Д може да намали риска от някои видове рак.
    Складова единица: z42061
    22,15 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    НАТУРАЛЕН ВИТАМИН Д / NATURAL VITAMIN D на водещата канадска фирма за натурални хранителни добавки, Jamieson, са подходящи за прием от цялото семейство и представляват чудесен заместител на таблетите за дъвчене или пиене. Витамин Д капки на Jamieson не съдържат сол, захар, глутен или лактоза. Също така, в продукта няма добавени оцветители, овкусители и консерванти.

    Всяка капка съдържа:
    Витамин D3 (Cholecalciferol)…. 10 μg / 400 IU

    Съдържа още: средноверижни триглицериди.

    Не съдържа: сол, глутен, лактоза, изкуствени оцветители, аромати или консерванти.

    Vitamin D капки на Jamieson са лесни за употреба. Капнете директно върху езика или добавете към храна или вода. Обърнете бутилката надолу. Не тръскайте и не почуквайте бутилката, тъй като капката ще капне сама. При бебета, капнете капка върху пръста си и обтрийте вътрешната част на бузката.

    За бебета, деца и възрастни - 1 капка на ден.

    Само най-чистият витамин Д обещава добро здраве. Поради това, висококачествените хранителни добавки на Jamieson използват само Quali-D, който е най-чистият Витамин Д3 в света и неговото качество може да бъде проследено от първата до последната стъпка в производствения процес. Quali-D се добива от изключително чист ланолин - богат, изобилен и възобновим източник на Витамин Д. Ланолинът, от своя страна, се извлича от напоена със слънце вълна на овце, живеещи във високите части на Австралия и Нова Зеландия. В последствие, той преминава през модерен и висоскотехнологичен процес на обработка във Франция, при който се получава изключително чист и с фармацевтично качество Витамин Д3 - същата форма на Витамин Д, която се синтезира в човешкото тяло по естествен път при излагане на кожата на слънчева светлина.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *