Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на 5 - ХИДРОКСИТРИПТОФАН (5 - HTP) филмирани каплети 100 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  5 - ХИДРОКСИТРИПТОФАН (5 - HTP) филмирани каплети 100 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  5-Хидрокситриптофан (5-HTP) е висококачествен естествен продукт на канадската компания Natural Factors, допринасящ за нормалната функция на нервната система, облекчаващ симптомите на фибромиалгия и нормализиращ ритъма на съня без привикване и други нежелани странични ефекти. Основни ползи: Допринася за подобряване на настроението и намаляване на тревожността и депресивните състояния. Улеснява заспиването и спомага за нормалния ритъм и качеството на съня. Оказва благоприятно влияние върху тонуса и предотвратява умората. Подпомага облекчаването на симптомите на фибромиалгия. Въздейства благоприятно при повишен апетит, особено за сладко и прости въглхидрати. В резултат от това с времето се редуцира и теглото.
  28,60 (лв.)
  Снимка на b-PROTEKT® - За имунитет и чревно здраве, подсилен с NV6X®

  b-PROTEKT® - За имунитет и чревно здраве, подсилен с NV6X®

  Ползи: Благоприятства нормалното функциониране на имунната система Подпомага възстановяването на чревния баланс като нормализира чревната флора Благоприятства за редовността на червата Благоприятен ефект по време или след прием на антибиотици, диария или констипация, промяна в диетата, пътуване, стрес
  23,40 (лв.)
  Снимка на Folacid – хранителна добавка за бъдещи майки*120

  Folacid – хранителна добавка за бъдещи майки*120

  Приемът на Folacid 120: Подпомага правилния растежа на тъканите на плода по време на бременност Допринася за нормално oбразуване на кръвни клетки Спомага за намаляване на чувството за умора и отпадналост Допринася за нормална психическа функция
  5,90 (лв.)
  Снимка на Folacid 100 – Хранителна добавка за пациенти с дефицит на фолиева киселина

  Folacid 100 – Хранителна добавка за пациенти с дефицит на фолиева киселина

  Ползи от приема на Folacid 100: - Допринася за нормалното образуване на кръвни клетки в организма - Има благоприятен ефект за намаляване на нивата на хомоцистеин - Допринася за нормалната психическа функция - Подпомага растежа на тъканите на плода по време на бременност
  5,25 (лв.)
  Снимка на KIDDY VIT® - желирани бонбони витамини с билка Ракитник*70

  KIDDY VIT® - желирани бонбони витамини с билка Ракитник*70

  КИДИ ВИТ е хранителна добавка за подкрепа на имунната система на деца над три годишна възраст, обогатени с билка Ракитник – източник на широк спектър витамини и минерали.
  20,70 (лв.)
  Снимка на L - АРГИНИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L - АРГИНИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L-аргининът на Natural Factors подпомага функционирането на сърцето, кръвообращението, имунитета и оздравяването. Това е аминокиселина със свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници. Подпомага секрецията на растежния хормон и увеличава производството на азотен оксид в организма за отпускане на кръвоносните съдове и подобряване на кръвопотока.
  30,99 (лв.)
  Снимка на L - ГЛУТАМИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L - ГЛУТАМИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L-глутаминът на Natural Factors ускорява възстановяването на мускулите, увеличава енергийните нива и подпомага имунитета. Това е аминокиселина в свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници. Приемът на добавки с L-аргинин помага за възстановяване на енергийните нива след интензивна тренировка и ускорява възстановяването. Освен това подобрява здравето на храносмилателната система и подпомага нормалното функциониране на мозъка. Предимства: подпомага имунната система помага за възстановяване на мускулните тъкани след физическа активност подпомага храносмилателната система
  21,99 (лв.)
  Снимка на L - ГЛУТАМИН прах 300 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L - ГЛУТАМИН прах 300 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L-глутаминът е есенциална аминокиселина, която помага за възстановяване след сериозни физически натоварвания или тежки болести. Това е най-изобилната киселина в скелетните мускули и плазмата и е важно хранително вещество за разрастването, оцеляването и възстановяването на клетките, предпазва тялото от възпаление и инфекции, помага за възстановяването при болести или стрес. Приемът на L-глутамин на Natural Factors след сериозна физическа активност защитава мускулните тъкани и подпомага растежа и развитието им. L-глутаминът се предлага под формата на пудра за по-бърза абсорбция, лесно се разтваря във вода и няма никакъв специфичен привкус.
  66,99 (лв.)
  Снимка на L - КАРНИТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L - КАРНИТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L-карнитинът е есенциално хранително вещество необходимо за производството на енергия в мускулите, сърцето и черния дроб. То подсигурява нормалната структура на тялото като помага за превръщането на мазнините в енергия. Приемът на добавки с L-карнитин понижава риска от сърдечно-съдова болест, повишава умствената енергия, облекчава умората, подобрява спортното представяне и намалява времето за възстановяване след физическо натоварване. Предимства: подпомага здравето на тялото чрез участие в превръщането на мазнините в енергия, повишава физическата и умствената енергия, увеличава общото благосъстояние чрез облекчаване на умората, подобрява спортното представяне и ускорява възстановяването на мускулите след натоварване. намалява риска от сърдечно-съдова болест.
  38,10 (лв.)
  Снимка на L - КАРНОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L - КАРНОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L-карнозинът е антиоксидант, който предпазва клетките от оксидативен стрес, стимулира клетъчното подмладяване, защитава когнитивната функция и паметта и ускорява възстановяването на мускулите след тренировка. Естествената способност на L-карнозин да предпазва и забавя стареенето го прави идеална хранителна добавка за дълголетие и забавяне на стареенето.
  162,99 (лв.)
  Снимка на L - ЛИЗИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L - ЛИЗИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  Една от най-естествените хранителни добавки, която помага при херпес вирус е аминокиселината L-лизин. Тя осигурява облекчаване на възпалението като намалява повторната поява, сериозността на симптомите и времето за лечение на херпесите.
  24,99 (лв.)
  Снимка на L - ТИРОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L - ТИРОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  L-тирозинът е аминокиселина, която е необходима за синтеза на протеин и е предшественик на няколко важни вещества включително тироксин, меланин и невротрансмитерите допамин и норепинефрин. Допаминът и норепинефринът са важни хормони, трансмитери на централната нервна система, които помагат за поддържане на доброто настроение, вниманието и фокусирането, когнитивността. Чрез увеличаването на допамина и епинефрина на клетъчно ниво, тирозинът може да помогне за поддържане здравето на нервната система и подобряване на настроението, когнитивността, вниманието и паметта.
  21,99 (лв.)
  Снимка на N - АЦЕТИЛ L - ЦИСТЕИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  N - АЦЕТИЛ L - ЦИСТЕИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  N-ацетил-L цистеин е стабилна форма на цистеин, която осигурява антиоксиданти и е особено полезна за активни хора, за възрастни и за хора живеещи в замърсена среда. Аминокиселините на Natural Factors са продукти с много високо лечебно действие. N-ацетил-L-цистеин (NAC) е метаболит на аминокиселината цистеин. Доказано е, че NAC стимулира продукцията на глутатион в организма. Глутатионът е мощен естествен антиоксидант и детоксикатор, осигуряващ правилното функциониране на клетките. Той взема участие в чернодробните детоксикиращи процеси и осигурява транспорта на хранителните вещества до главните имунни клетки лимфоцити и фагоцити. NAC пречиства тежки метали и вредни вещества от организма, включително живак, арсен, олово, кадмий, въглероден оксид и други потенциални канцерогени, много от които са открити в цигарения дим. NAC оказва и много добро въздействие върху имунната система. Подпомага също така функционирането на черния дроб, укрепва сърдечно-съдовата, дихателната и имунната системи, и притежава антивирусно действие. Предпазва от оксидативен стрес.
  30,99 (лв.)
  Снимка на Neovista® - хранителна добавка за добро зрение 60 таблетки

  Neovista® - хранителна добавка за добро зрение 60 таблетки

  Редовната употреба на Neovista®: - Подпомага за поддържането на оптимално зрение през деня и нощта; - Съдържащият се в Neovista® витамин C допринася за намаляване на умората в очите; - Спомага за поддържането на нормално и ясно зрение; - За кристално ясно зрение.
  34,70 (лв.)
  Снимка на Selenogin - хранителна добавка за памет и шум в ушите

  Selenogin - хранителна добавка за памет и шум в ушите

  Редовният прием на Selenogin: - Има благоприятен ефект върху паметта и концентрацията; - Клинично доказан ефект при шум в ушите; - Има положителни ефекти върху нормалната функция на щитовидната жлеза
  30,90 (лв.)
  Filters Close
  Мин: 1,00 (лв.) Макс: 173,00 (лв.)
  1 173