Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ВЪЗПАЛЕНО ГЪРЛО

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на 20 БИЛКИ + АЛПИЙСКИ МЕД SWISS ENERGY 12 Пастили

  20 БИЛКИ + АЛПИЙСКИ МЕД SWISS ENERGY 12 Пастили

  СИЛАТА НА АЛПИЙСКИТЕ БИЛКИ И АЛПИЙСКИЯ МЕД! СИЛАТА НА АЛПИЙСКИТЕ БИЛКИ И АЛПИЙСКИЯ МЕД! Тези полезни твърди бонбони с билки и мед намаляват болката в гърлото, дрезгавостта и имат успокояващ ефект. Насладете се на уникалния вкус на истински билки от швейцарските Алпи заедно с най-добрия пчелен мед. 20 билки с мед ще ви дадат максимално удоволствие и ще успокоят гърлото ви през деня.
  4,90 (лв.)
  Снимка на 20 БИЛКИ + ЕВКАЛИПТ И МЕНТОЛ SWISS ENERGY 12 Пастили

  20 БИЛКИ + ЕВКАЛИПТ И МЕНТОЛ SWISS ENERGY 12 Пастили

  ПОВЕЧЕ СВЕЖЕСТ ОТ АЛПИТЕ!Тези възстановяващи и освежаващи билкови бонбони на Swiss Energy са само част от природата от швейцарските Алпи! Техните естествени евкалиптови и ментолови масла освобождават носните проходи и охлаждат гърлото и облекчават кашлицата, осигурявайки дълготрайно удоволствие благодарение на мощния си вкус.
  4,90 (лв.)
  Снимка на 20 БИЛКИ + САЛВИЯ SWISS ENERGY 12 Пастили

  20 БИЛКИ + САЛВИЯ SWISS ENERGY 12 Пастили

  20 БИЛКИ + САЛВИЯ - КЛАСИЧЕСКО ЛЕКАРСТВО ЗА КАШЛИЦА И ВЪЗПАЛЕНО ГЪРЛО! От поколения насам билковите бонбони с градински чай са доказано домашно средство за кашлица. Притежаващи антисептични и отхрачващи свойства, салвия се използва за незабавно успокояване на раздразненото гърло.
  4,90 (лв.)
  Снимка на Ангал Лимон при възпалено гърло х24 таблетки

  Ангал Лимон при възпалено гърло х24 таблетки

  Ангал Лимон е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса при възрастни и деца над 6 години. Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие, което започва от втората минута след приложение и може да има противовирусен ефект срещу някои вируси. Ангал Лимон се препоръчва при: лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнение и болезнено преглъщане, като възпаление на венците, устната лигавица и афти.В случаи на бактериална инфекция, съпроводена с висока температура е необходимо допълнително лечение. Не съдържа захар, което го прави подходящ и за диабетици.
  10,80 (лв.)
  Снимка на Ангал Ментол при възпалено гърло х24 таблетки

  Ангал Ментол при възпалено гърло х24 таблетки

  Ангал Ментол е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса при възрастни и деца над 6 години. Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие, което започва от втората минута след приложение и може да има противовирусен ефект срещу някои вируси. Ангал Ментол се препоръчва при:Лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнение и болезнено преглъщане, като възпаление на венците, устната лигавица и афти.В случаи на бактериална инфекция, съпроводена с висока температура е необходимо допълнително лечение. Не съдържа захар, което го прави подходящ и за диабетици.
  10,45 (лв.)
  Снимка на Ангал Ментол Спрей при възпалено гърло х30 мл

  Ангал Ментол Спрей при възпалено гърло х30 мл

  Ангал Ментол е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса. Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие.
  14,80 (лв.)
  Снимка на АНЗИБЕЛ МЕД И ЛИМОН 20 пастили

  АНЗИБЕЛ МЕД И ЛИМОН 20 пастили

  АНЗИБЕЛ Мед и Лимон 5 mg / 4mg / 3 mg представлява комбинация от хлорхексидинов дихидрохлорид, бензокаин и еноксолон. АНЗИБЕЛ Мед и Лимон 5 mg / 4mg / 3 mg е показан за локално и временно симптоматично облекчаване на умерени инфекциозни и възпалителни състояния на устната кухина. Ако след два дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.
  6,14 (лв.)
  Снимка на АНЗИБЕЛ МЕНТОЛ 20 пастили

  АНЗИБЕЛ МЕНТОЛ 20 пастили

  АНЗИБЕЛ Ментол 5 mg / 4mg / 3 mg представлява комбинация от хлорхексидинов дихидрохлорид, бензокаин и еноксолон. АНЗИБЕЛ Ментол 5 mg / 4mg / 3 mg е показан за локално и временно симптоматично облекчаване на умерени инфекциозни и възпалителни състояния на устната кухина. Ако след два дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.
  6,14 (лв.)
  Снимка на Аромафорс Спрей за гърло 15 мл

  Аромафорс Спрей за гърло 15 мл

  При възпалено и зачервено гърло, облекчава и успокоява болката.С етерични масла с изяснен хемотип 100% чисти, 100% натурални, 100% пълноценни, подбрани заради лечебните им свойства.Успокоява и освежава гърлото. Обогатен с прополис и касис.Без консерванти, без оцветители.От З годишна възраст.
  17,25 (лв.)
  Снимка на БИОЗИН СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 30 мл

  БИОЗИН СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 30 мл

  Biozin Spray е медицинско изделие, което съдържа лактоферин, екстракт от лечебна ружа, червен мак и дросера. Teзи съставки притежават антивирусно, антибактериално, антимикотично и антипротозойно действие. Лактоферинът, съдържащ се в Биозин спрей, е с доказан ефект при изграждане на локалния имунитет на лигавиците на устната кухина и фаринкса.
  13,50 (лв.)
  Снимка на БЛОКСИВИР ГЕЛ СПРЕЙ ЗА УСТА 20 мл

  БЛОКСИВИР ГЕЛ СПРЕЙ ЗА УСТА 20 мл

  Bloxivir гел спрей за уста бариера срещу вирусите е иновативно медицинско изделие, борещо се с вирусите. То създава ежедневна защита и може да се използва и при активни вирусни инфекции. Блоксивир гел спрей за уста облекчава симптомите на инфекцията и намалява нейната продължителност. Използването на този продукт спомага за намаляване на симптомите при инфекции на горните дихателни пътища, включително фарингит (причинен от грипни вируси и коронавируси, включително SARS-CoV-2). Bloxivir гел спрей за уста влияе върху намаляване на непродуктивната суха кашлица и болките в гърлото. Подходящ за употреба от възрастни и деца над 1 година.
  24,50 (лв.)
  Снимка на ГелоРивойс за гърло бъз, без ментол x20 таблетки

  ГелоРивойс за гърло бъз, без ментол x20 таблетки

  ГелоРивойс® таблетки за гърло осигуряват защита на лигавицата на устата и гърлото. Те се използват при неразположения като пресипналост, дразнене в гърлото, сухота на лигавицата, които водят до болки в гърлото или до непродуктивна, суха кашлица.
  11,29 (лв.)
  Снимка на ГелоРивойс за гърло череша-ментол x20 таблетки

  ГелоРивойс за гърло череша-ментол x20 таблетки

  ГелоРивойс® таблетки за гърло осигуряват защита на лигавицата на устата и гърлото. Те се използват при неразположения като пресипналост, дразнене в гърлото, сухота на лигавицата, които водят до болки в гърлото или до непродуктивна, суха кашлица.
  11,95 (лв.)
  Снимка на ГЛИМБАКС ПРОМИВКА ЗА УСТА 200 мл

  ГЛИМБАКС ПРОМИВКА ЗА УСТА 200 мл

  Глимбакс е нестероидно противовъзпалително средство за оромукозно приложение. Глимбакс съдържа Диклофенак, активно вещество със силно изразени болкоуспокояващи и противовъзпалителни свойства. Глимбакс е показан за симптоматично лечение на възпаления на устната кухина, придружени с болка (например: гингивити, стоматити, фарингити), както и болки вследствие лечение или вадене на зъб.
  13,90 (лв.)
  Снимка на ГОЛАМИР 2АКТ спрей за гърло 30 мл

  ГОЛАМИР 2АКТ спрей за гърло 30 мл

  Голамир 2Акт спрей за гърло e ефикасен продукт за лечението на възпаления на гърлото, причинени от външни агенти (вируси, бактерии, алергии, дим, смог и прах). Голамир 2Акт спрей е подходящ и при настинки, когато назалните секрети, стичащи се в гърлото, могат да причинят дразнене. Голамир 2Акт спрей без алкохол действа благодарение на ActiveFilm DOL - растителен молекулен комплекс, който въздейства върху болката и се грижи за лигавицата, така че да подпомогне за възстановяване на защитната й функция. Поради механизма си на действие Голамир 2Акт спрей може да бъде комбиниран и с предписани от лекаря фармацевтични изделия.
  13,80 (лв.)
  Filters Close
  Мин: 2,00 (лв.) Макс: 28,00 (лв.)
  2 28