Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ВЪЗРАСТНИ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на АМБРЕКС сироп 30 мг / 5 мл 150 мл

  АМБРЕКС сироп 30 мг / 5 мл 150 мл

  Амбрекс® е показан за секретолитично лечение на остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, протичащи с образуване на гъст секрет в дихателните пътища и нарушен транспорт на секрета (храчки). Амбрекс® сироп съдържа амброксолов хидрохлорид, който втечнява бронхиалния секрет, улеснява отделянето му и облекчава изкашлянето.
  7,10 (BGN)
  Снимка на Аромафорс Противовирусен балсам 80 мл

  Аромафорс Противовирусен балсам 80 мл

  При респираторни заболявания,настинка,грип и хрема.Облекчава кашлицата и прочиства дихателните пътища.Повишава естествените сили на организма има загряващ ефект.
  17,25 (BGN)
  Снимка на АТУСИН СИРОП за облекчаване на дишането х100 мл

  АТУСИН СИРОП за облекчаване на дишането х100 мл

  ATUSIN е сироп, който оказва благоприятен ефект Върху здравето на дихателните пътища - бял дроб, бронхи, трахея, фаринкс, гърло. Поддържа чувството за комфорт в гърлото и гърдите. Подкрепя дишането. Има приятен вкус. Подходящ е и за деца.
  10,90 (BGN)
  Снимка на АцеЦис Акут 600 мг , 10 сашета

  АцеЦис Акут 600 мг , 10 сашета

  АцеЦис се прилага при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет, като остър и хроничен бронхит , бронхиектазии (трайно разширение на бронхите), хронична обструктивна белодробна болест (продължително заболяване на белия дроб, протичащо с кашлица, отделяне на голямо количество храчки и затруднено дишане), муковисцидоза (вродено заболяване, придружено с образуване на гъст секрет в белите дробове и други органи).
  11,10 (BGN)
  Снимка на АЦЦ 200 мг при кашлица x20 сашета

  АЦЦ 200 мг при кашлица x20 сашета

  АЦЦ 200 е лекарствен продукт, който втечнява гъстия и жилав секрет в дихателните пътища.Улесняване на отхрачването при заболявания на дихателната система, свързани с образуването на много жилав секрет.
  12,40 (BGN)
  Снимка на АЦЦ 600 при кашлица x10 ефервесцентни таблетки

  АЦЦ 600 при кашлица x10 ефервесцентни таблетки

  АЦЦ 600 мг ефервесцентни таблетки се използва за втечняване на секрета и облекчаване на кашлицата при бронхити, причинени от простуда при деца над 14 години, юноши и възрастни.
  16,20 (BGN)
  Снимка на АЦЦ ДИРЕКТ 600 мг x10 сашета

  АЦЦ ДИРЕКТ 600 мг x10 сашета

  ЦЦ Директ съдържа активното вещество ацетилцистеин и втечнява гъстия секрет в дихателните пътища. АЦЦ Директ се използва за втечняване на секрета и облекчаване на кашлицата при заболявания на дихателната система с наличие на гъст секрет.Продуктът може да се използва само при възрастни.
  17,10 (BGN)
  Снимка на АЦЦ Мед и Лимон при кашлица 600 мг x10 сашета

  АЦЦ Мед и Лимон при кашлица 600 мг x10 сашета

  АЦЦ Мед и Лимон се прилага за втечняване на бронхиалния секрет и улесняване на отхрачването при остри и хронични белодробни болести като остър и хроничен бронхит, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), бронхиектазии (трайно разширение на бронхите), свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиалния секрет.
  15,55 (BGN)
  Снимка на БРОНЛЕС 20 капсули 375 мг

  БРОНЛЕС 20 капсули 375 мг

  БРОНЛЕС 375 mg капсули, твърди (наричан БРОНЛЕС в тази листовка) съдържа лекарство, наречено карбоцистеин. То принадлежи към група лекарства, наречени „муколитици“. Действа, като прави слузта (храчките) по-малко лепкава. Това улеснява изкашлянето. БРОНЛЕС се използва за дихателни нарушения, когато се образува твърде много слуз или тя е твърде лепкава.
  6,90 (BGN)
  Снимка на Бронхетамин Сироп 200 мл Actavis

  Бронхетамин Сироп 200 мл Actavis

  За симптоматично лечение на суха кашлица с различен произход За потискане на кашлицата преди и след хирургични операции, при хирургични процедури и изследвания (бронхоскопия).
  7,70 (BGN)
  Снимка на БРОНХИКУМ Еликсир S*130 гр

  БРОНХИКУМ Еликсир S*130 гр

  Бронхикум Еликсир S сироп е лекарство от растителен произход, което се използва за симптоматично лечение на кашлица. Бронхикум Еликсир S сироп улеснява втечняването на гъстия бронхиален секрет и неговото по-лесно отхрачване.
  10,80 (BGN)
  Снимка на БРОНХИПРЕТ 20 таблетки

  БРОНХИПРЕТ 20 таблетки

  При продуктивна кашлица. Облекчава отхрачването на уплътнена слуз, намалява вискозитета на храчките и ускорява тяхното извеждане от организма. Препоръчва се като отхрачващо средство при остри и хронични възпалителни заболявания на дихателните пътища, придружени от образуване на кашлица и храчки. Съдържа сух билков екстракт от корен на иглика и стрък на мащерка. Предлага се в опаковка от 20 таблетки.
  9,41 (BGN)
  Снимка на БРОНХОЛИТИН сироп 125 г

  БРОНХОЛИТИН сироп 125 г

  Бронхолитин сироп е комбиниран лекарствен продукт, който подтиска кашлицата, разширява бронхите и втечнява секрецията в дихателните пътища. Притежава и слабо бронхоантисептично действие. Прилага се при комплексното лечение на възпалителните заболявалия на дихателните пътища. Ако след 5-7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.
  6,85 (BGN)
  Снимка на БРОНХОСОЛВАН 600 мг ,10 сашета

  БРОНХОСОЛВАН 600 мг ,10 сашета

  Бронхосолван на Фортекс е лекарствено средство под формата на саше, което се прилага при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет. Препоръчва се за прием при остър и хроничен бронхит (възпаление на бронхите), бронхиектазии (трайно разширение на бронхите), хронична обструктивна белодробна болест (продължително заболяване на белия дроб, протичащо с кашлица, отделяне на голямо количество храчки и затруднено дишане), муковисцидоза (вродено заболяване, придружено с образуване на гъст секрет в белите дробове и други органи). Продуктът съдържа ацетилцистеин и принадлежи към групата на муколитиците. Предлага се в опаковка от 10 сашета.
  10,30 (BGN)
  Снимка на БРОНХОСОЛВАН 200 мг , 20 сашета

  БРОНХОСОЛВАН 200 мг , 20 сашета

  Бронхосолван на Фортекс е лекарствено средство под формата на саше, което се прилага при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет. Препоръчва се за прием при остър и хроничен бронхит (възпаление на бронхите), бронхиектазии (трайно разширение на бронхите), хронична обструктивна белодробна болест (продължително заболяване на белия дроб, протичащо с кашлица, отделяне на голямо количество храчки и затруднено дишане), муковисцидоза (вродено заболяване, придружено с образуване на гъст секрет в белите дробове и други органи). Продуктът съдържа ацетилцистеин и принадлежи към групата на муколитиците.
  7,40 (BGN)
  Filters Close
  Мин: 4,00 (BGN) Макс: 26,00 (BGN)
  4 26