Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ГАДЕНЕ И ПОВРЪЩАНЕ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на БЕТАИН ХИДРОХЛОРИД капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  БЕТАИН ХИДРОХЛОРИД капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  С напредване на възрастта човешкият стомах започва да произвежда по-малко стомашна киселина, която е необходима за разграждане на храните, които приемаме. Това прави трудно максималното извличане на хранителни вещества от тях. Бетаин хидрохлоридът създава благоприятна среда за храносмилане в стомаха като осигурява хранителен източник на хидрохлорна киселина. Предимства: извлечен от цвекло, с включен сминдух за подпомагане на храносмилането, вегетарианска формула, създава благоприятна среда за храносмилане.
  23,96 (BGN)
  Снимка на Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане 12 сашета

  Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане 12 сашета

  Лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини и нарушено храносмилане (свързани с рефлукса), например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  11,30 (BGN)
  Снимка на Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане, 200мл, суспензия

  Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане, 200мл, суспензия

  Лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини и нарушено храносмилане (свързани с рефлукса), например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  11,70 (BGN)
  Снимка на Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ментови таблетки за дъвчене

  Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ментови таблетки за дъвчене

  Това лекарство се използва за лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини от стомаха и нарушено храносмилане, свързани с рефлукса, например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  6,65 (BGN)
  Снимка на Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ягода таблетки за дъвчене

  Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ягода таблетки за дъвчене

  Това лекарство се използва за лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини от стомаха и нарушено храносмилане, свързани с рефлукса, например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  6,65 (BGN)
  Снимка на ГАСТРОЦИНЕЗИН* 60 таблетки Boiron

  ГАСТРОЦИНЕЗИН* 60 таблетки Boiron

  ГАСТРОЦИНЕЗИН, таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за симптоматично лечение на храносмилателни оплаквания: стомашни болки, тежест, парене, неразположение след хранене, гастро-езофагеален рефлукс.
  5,90 (BGN)
  Снимка на ДАОЗИН 10 Таблетки

  ДАОЗИН 10 Таблетки

  DAOSIN е специална хранителна добавка, съдържаща ензима диаминоксидаза (ДАО), който разгражда хистамина, съдържащ се в храните.
  23,30 (BGN)
  Снимка на ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260 мг*20 капсули

  ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260 мг*20 капсули

  Ефективен, естествен продукт за изхвърляне на ненужните вещества от организма. Идеален за летния сезон, когато стомашните вируси са особено агресивни. Носете със себе си по време на път! Абсорбира токсините и замърсителите, настъпили в храносмилателната система след поглъщане на алкохол, развалена храна и др. Овладява различни стомашни неразположения, особено подуване на корема и прекомерно образуване на газове, разстройство и др.Намалява позивите за повръщане, включително по време на дълъг път.Детоксикиращите му качества го превръщат в идеалното допълващо специалната диета средство при наднормено тегло и затлъстяване. Под формата на капсули, които се преглъщат лесно и предполагат отлично усвояване.
  2,85 (BGN)
  Снимка на ДЖИНДЖИФИЛ (корен) 550 мг *100капсули

  ДЖИНДЖИФИЛ (корен) 550 мг *100капсули

  Коренът от джинджифил (Zingiber officinale) има гарантирано съдържание от 1.3% есенциални масла за успокояване на стомашния дискомфорт свързан с пътуването и стимулира храносмилането за осигуряване на стомашно-чревен комфорт. Нашият корен от джинджифил е внимателно тестван и произведен според стандартите за сертифицирано качество. Висококачествен билков продукт. Успокоява храносмилането. Сертифицирани 550 мг. Хранителна добавка.
  20,80 (BGN)
  Снимка на ЕМОСТОП - 30 капсули против гадене и повръщане

  ЕМОСТОП - 30 капсули против гадене и повръщане

  Против гадене и повръщане от различен произход.Бременност,постоперативно гадене и повръщане,вследствие на химиотерапия,кинетоза (болест на пътуването).
  19,30 (BGN)
  Снимка на Кокулин срещу прилошаване при пътуване, 30 таблетки, Boiron

  Кокулин срещу прилошаване при пътуване, 30 таблетки, Boiron

  КОКУЛИН, таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за профилактика и лечение на прилошаване при пътуване: морска болест, въздушна болест, прилошаване в кола.
  6,90 (BGN)
  Снимка на КОТЕШКИ НОКЪТ 335 мг *60 КАПСУЛИ

  КОТЕШКИ НОКЪТ 335 мг *60 КАПСУЛИ

  Екстрактът от котешки нокът е стандартизиран до 4% алкалоиди (включително изотероподин) от кората на диворастящи растения в Перу и Бразилия. Екстрактът от корен на котешки нокът подпомага растежа на полезните бактериии, намиращи се в червата, редуцира стомашно-чревни разстройства като гадене, повръщане, диария, дискомфорт и болки в стомаха и червата. Притежава силно противовъзпалително действие и антиоксидантно действие, подходящо средство при болки в ставите. Мощен имуностимулатор. Подпомага организма и повишава устойчивостта му срещу инфекции, намалява симптомите при възникнали вече инфекциозни състояния. Насърчава работата на белите кръвни клетки- ключови за силния имунен отговор на тялото.
  48,90 (BGN)
  Снимка на НЕО БИАНАЦИД ПЕДИАТРИК ЯГОДА 36 САШЕТА АБОКА

  НЕО БИАНАЦИД ПЕДИАТРИК ЯГОДА 36 САШЕТА АБОКА

  При деца над 1 година за лечение на проблеми, свързани с гастроезофагеален рефлукс като регургитация, повръщане и болка на функционална диспепсия (с един или повече от следните симптоми: затруднено храносмилане, усещане за пълнота след хранене, бързо засищане, болка или парене в епигастралната област)
  22,25 (BGN)
  Снимка на РЕФАЛГИН сироп 150 мл

  РЕФАЛГИН сироп 150 мл

  Продуктът РЕФАЛГИН сироп е медицинско изделие с механичен начин на действие, предназначен за лечение на гастроезофагеален рефлукс и свързаните с него симптоми като: езофагит, дължащ се на рефлукс, киселинна регургитация, стомашни киселини, гадене, повръщане, стомашна пироза по време на бременност, лошо храносмилане, кашлица, пресипналост и назофарингеални възпаления, свързани с рефлукс на стомашно съдържимо.
  25,99 (BGN)
  Снимка на РЕХИДРАТО БИМБИ 10 Сашета

  РЕХИДРАТО БИМБИ 10 Сашета

  Rehidrato Bimbi е специализиран продукт за орална рехидратация при деца, страдащи от диария. Продуктът е показан за специални медицински цели с натрий, калий, глюкоза и малтодекстрин. Той възвръща физиологичното равновесие по естествен начин и предпазва вашето дете от обезводняване. Особено полезен е в случаи на диария, повръщане или прекомерно изпотяване вследствие на състояния, протичащи с висока температура и втрисане.
  20,50 (BGN)
  Filters Close
  Мин: 2,00 (BGN) Макс: 49,00 (BGN)
  2 49