Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ГАЗОВЕ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на АКТИВЕН ВЪГЛЕН 280 мг , 100 капсули

  АКТИВЕН ВЪГЛЕН 280 мг , 100 капсули

  Активният въглен е един от най-добрите естествени абсорбиращи агенти. Всяка частица съдържа много малки кухини и отвори, които „хващат“ или се свързват с нежеланите вещества или газове и ги отвеждат безопасно извън тялото през храносмилателната система.
  31,50 (BGN)
  Снимка на БЕТАИН ХИДРОХЛОРИД капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  БЕТАИН ХИДРОХЛОРИД капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  С напредване на възрастта човешкият стомах започва да произвежда по-малко стомашна киселина, която е необходима за разграждане на храните, които приемаме. Това прави трудно максималното извличане на хранителни вещества от тях. Бетаин хидрохлоридът създава благоприятна среда за храносмилане в стомаха като осигурява хранителен източник на хидрохлорна киселина. Предимства: извлечен от цвекло, с включен сминдух за подпомагане на храносмилането, вегетарианска формула, създава благоприятна среда за храносмилане.
  23,96 (BGN)
  Снимка на БИОПРОН ПроЕнзими 10 капсули

  БИОПРОН ПроЕнзими 10 капсули

  Oригинална пробиотична формула, която засилва присъствието на продуктите BIOPRON® в областта на здравето на храносмилателната система. Уникалната формула комбинира храносмилателни ензими с 9 мощни пробиотични щама и билкови екстракти, подкрепящи храносмилането. Така БИОПРОН ПроЕнзими допринася за стомашен комфорт и поддържане на нормалното храносмилане – без излишни газове. Комбинацията от пробиотици и пребиотици (синбиотик) спомага ефективно за поддържане на баланса на чревната микробиота.
  15,15 (BGN)
  Снимка на БРОМЕЛАИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  БРОМЕЛАИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  Ензим в ананаса. Естествено подпомагане за добро храносмилане. Бромелаинът е ензим, който е изолиран от стъблото на ананасовото растение и се използва за подсилване на храносмилателната система. Natural Factors използва само супер силен бромелаин, който осигурява ензимна активност от 1000 GDU (желатин храносмилателни единици) и 1500 MCU (единици за пресичане на млякото) за 1 грам бромелаин. Лесни за преглъщане капсули.
  39,55 (BGN)
  Снимка на Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане 12 сашета

  Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане 12 сашета

  Лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини и нарушено храносмилане (свързани с рефлукса), например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  11,30 (BGN)
  Снимка на Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане, 200мл, суспензия

  Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане, 200мл, суспензия

  Лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини и нарушено храносмилане (свързани с рефлукса), например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  11,70 (BGN)
  Снимка на Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ментови таблетки за дъвчене

  Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ментови таблетки за дъвчене

  Това лекарство се използва за лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини от стомаха и нарушено храносмилане, свързани с рефлукса, например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  6,65 (BGN)
  Снимка на Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ягода таблетки за дъвчене

  Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ягода таблетки за дъвчене

  Това лекарство се използва за лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини от стомаха и нарушено храносмилане, свързани с рефлукса, например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  6,65 (BGN)
  Снимка на ГАСТРО ЗОН 30 капсули

  ГАСТРО ЗОН 30 капсули

  Gastrozone капсули трайно премахва газовете и подуването, облекчава коремните болки, регулира и засилва метаболизма, възстановява нормалната чревна микрофлора, изчиства организма от шлаки и токсини.
  13,55 (BGN)
  Снимка на ДЕГАЗИН 32 капсули

  ДЕГАЗИН 32 капсули

  Подобрява чревния и коремен комфорт като предотвратява или намалява повишеното образуване на газове. Симетиконът е с научно доказан ефект за намаляване на повърхностното напрежение на въздушните мехурчета, намиращи се в стомашно-чревния тракт: • Намалява газовете, подуването и флатуленцията (антипянообразуващ ефект). • Намалява газовите сенки в червата. • Дегазин може също така да се използва за подготовка преди диагностични изследвания в коремната кухина (ендоскопия, радиография, ултразвук).
  13,10 (BGN)
  Снимка на ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260 мг*20 капсули

  ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260 мг*20 капсули

  Ефективен, естествен продукт за изхвърляне на ненужните вещества от организма. Идеален за летния сезон, когато стомашните вируси са особено агресивни. Носете със себе си по време на път! Абсорбира токсините и замърсителите, настъпили в храносмилателната система след поглъщане на алкохол, развалена храна и др. Овладява различни стомашни неразположения, особено подуване на корема и прекомерно образуване на газове, разстройство и др.Намалява позивите за повръщане, включително по време на дълъг път.Детоксикиращите му качества го превръщат в идеалното допълващо специалната диета средство при наднормено тегло и затлъстяване. Под формата на капсули, които се преглъщат лесно и предполагат отлично усвояване.
  2,85 (BGN)
  Снимка на ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ капсули 450 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ капсули 450 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  Формулата за добро храносмилане на Natural Factors съдържа семена от копър, анасон и кимион, три ароматни газогонни билки, които помагат за облекчаване на стомашно-чревните неразположения като спазми и газове в корема. Тези билки се използват традиционно в природната медицина за подпомагане на храносмилането и стимулиране на апетита. Предимства: отпуска мускулите на храносмилателния тракт, намалява болезнените спазми и подуването, както и събирането на газове има противовъзпалителен ефект, който намалява раздразнението на стомашно-чревния тракт, което може да причини стомашни киселини противомикробно и антисептично действие, което се бори успешно с бактериалните патогени и дрожди, които причиняват неразположение на храносмилателния тракт мощно антибактериално и противоязвено действие, което помага срещу бактериални патогени свързани с гастрита и пептичните язви осигурява защита срещу увреждане на клетъчното ДНК
  26,20 (BGN)
  Снимка на ЕСПУМИЗАН L емулсия 40 мг

  ЕСПУМИЗАН L емулсия 40 мг

  Еспумизан® L съдържа активното вещество симетикон, стомашно-чревно средство, което действа като премахва пяната и е диагностично помощно вещество. Еспумизан® L е лекарство против подуване и чувство на тежест в корема. Еспумизан® L намалява повърхностното напрежение на мехурчетата газ и разгражда дребномехурчестата пяна. Освободените по този начин газове могат да се резорбират от чревната стена и да се отделят по естествен начин. Еспумизан® L действа по чисто физичен начин, не променя химическите реакции и е фармакологично и физиологично неактивен, не взаимодейства с микроорганизми и с ензими. Еспумизан® L не влияе върху храносмилането и не променя киселинността в стомаха.
  6,90 (BGN)
  Снимка на ЕСПУМИЗАН ИЗИ 14 САШЕТА

  ЕСПУМИЗАН ИЗИ 14 САШЕТА

  ЕСПУМИЗАН ИЗИ се използва за ефективно облекчаване на метеоризъм (натрупване на газове в стомашно-чревния тракт) и за намаляване на усещането за дискомфорт в корема, подуване, тежест в горната част на корема и къркорене в стомашно-чревния тракт. ЕСПУМИЗАН ИЗИ се предлага в отделни сашета, които може да носите със себе си по всяко време за облекчаване на неприятните симптоми на метеоризъм или други състояния, свързани с натрупване на газове. Не е необходимо гранулите да бъдат приемани с вода. Те имат приятен лимонов вкус.
  8,99 (BGN)
  Снимка на ЕСПУМИЗАН капсули 40 мг , 25

  ЕСПУМИЗАН капсули 40 мг , 25

  За симптоматично лечение оплаквания, свързани с газове в стомаха или червата, например натрупване на газове (метеоризъм) или подуване и чувство на пълнота. При подготовка за образно изследване на стомаха и червата, например рентгеново и ултразвуково. Еспумизан се използва за лечение на деца от б години, юноши и възрастни. Трябва да се посъветвате с лекар ако не се почувствате по-добре или състоянието Ви се влоши.
  4,30 (BGN)
  Filters Close
  Мин: 2,00 (BGN) Макс: 150,00 (BGN)
  2 150