Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Цикатридина спрей за допълнително лечение при възстановителни процеси на поовърхностни и дълбоки рани (охлузвания, разкъсни рани, изгаряния, хирургични рани, декубитални наранявания и язви).

    ЦИКАТРИДИНА спрей*125 мл

    Цикатридина спрей за допълнително лечение при възстановителни процеси на повърхностни и дълбоки рани (охлузвания, разкъсни рани, изгаряния, хирургични рани, декубитални наранявания и язви).
    26,55 (BGN)
    Снимка на ЦИНК таблетки 15 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЦИНК таблетки 15 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Таблетките с цинков цитрат на Natural Factors съдържат 15 мг от този важен микроелемент. Цинкът подпомага естествената защита на организма и е жизненоважен за здравата кожа. Той е необходим за много хормони и подпомага здравето на репродуктивната система, по тази причина намира широко приложение за нормалното функциониране на простатата. Цинкът е необходим за сетивата ни за мирис, вкус и зрение. Цинковият цитрат е отлична форма на цинк, тъй като цитратите се абсорбират много добре и се усвояват от тялото.
    13,10 (BGN)
    Снимка на ЦИНК ХЕЛАТ таблетки 25 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЦИНК ХЕЛАТ таблетки 25 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Цинковият хелат на Natural Factors съдържа 25 мг от този важен микроелемент. Цинкът подпомага естествените защити на нашето тяло и е важен за здравата кожа. Той е необходим за много хормони и помага за здравата репродуктивна система включително и за доброто здраве на простатата. Цинкът е необходим на сетивата ни за мирис, вкус и зрение. За по-лесна абсорбция хидролизираните протеини в цинковия хелат са извлечени от ориз.
    12,30 (BGN)
    Снимка на ШАМПОАН Против косопад DUCRAY ANAPHASE+ 200 мл

    ШАМПОАН Против косопад DUCRAY ANAPHASE+ 200 мл

    ПОДСИЛВА И РЕВИТАЛИЗИРА КОСАТА ПРИ КОСОПАД.Anaphase+ шампоан е идеалното допълнение към грижата против косопад. Формулата му съдържа витаминен комплекс, който осигурява незаменимите подхранващи елементи за растежа на силна коса. Монолаурин допринася за спирането на косопада, като действа на ензима, отговорен за това състояние. Специфичната формула осигурява обем, особено търсен ефект при коса, склонна към косопад.
    34,50 (BGN)
    Снимка на Шампоан с екстракт от божур KLORANE*400 мл

    Шампоан с екстракт от божур KLORANE*400 мл

    Предназначен за най-чувствителният скалп, този шампоан доставя облекчение и комфорт след употреба. С изключително нежна измиваща база, той възстановява естествения баланс на скалпа и оставя косата копринено мека.
    35,24 (BGN)
    Снимка на ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Ябълковият оцет носи голямо разнообразие от ползи за здравето. Подпомага доброто кръвообращение, подобрява храносмилането и помага за намаляване натрупването на мазнини в тялото. Оптимизирайте здравето си чрез приема на ябълков оцет в удобната форма - капсули.
    17,99 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 108,00 (BGN)
    3 108