Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260 мг*20 капсули

    Производител: Phyto Wave
    Ефективен, естествен продукт за изхвърляне на ненужните вещества от организма. Идеален за летния сезон, когато стомашните вируси са особено агресивни. Носете със себе си по време на път! Абсорбира токсините и замърсителите, настъпили в храносмилателната система след поглъщане на алкохол, развалена храна и др. Овладява различни стомашни неразположения, особено подуване на корема и прекомерно образуване на газове, разстройство и др.Намалява позивите за повръщане, включително по време на дълъг път.Детоксикиращите му качества го превръщат в идеалното допълващо специалната диета средство при наднормено тегло и затлъстяване. Под формата на капсули, които се преглъщат лесно и предполагат отлично усвояване.
    Складова единица: 39852
    2,85 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260 mg Detox Charcoal Хранителна добавка, 20 капсули

    Съдържание (в 1капс.): дн.доза Активен въглен 260 mg 1040 mg

    Други съставки: Желатин капсула (Е441).

    Не съдържа изкуствени консерванти, мая, мляко, лактоза, пшеница, захар и соя.

    Приложение: Допринася за нормалното функциониране на храносмилателната система.

    Забележка: Високата адсорбираща способност на въглена може да намали действието на определени медикаменти. Този продукт не е за лечение на натравяния. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

    Дозировка и употреба: По 2 капсули дневно след хранене. При нужда, вземете още 2 капсули след 2 часа.

    Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

    Годност и партида: Виж опаковката.

    Производител: Fact Products, Inc , USA

    Вносител: Гео Нутришън ООД, Пловдив, ул. „Източен”48 Тел: 032/ 641616

    Нето тегло:7,10 g

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на СМЕКТА ПРОТИВ ДИАРИЯ 10 Сашета

    СМЕКТА ПРОТИВ ДИАРИЯ 10 Сашета

    Смекта се използва при лечението на:остра диария при деца над 2 годишна възраст в допълнение към перорален разтвор за рехидратация, както и при възрастни. Хронична диария (продължителна диария) при възрастни. Болка, свързана с функционални заболявалия на червата при възрастни.
    7,80 (BGN)
    Снимка на КАЛИЕВ ЙОДИД 32.5 мг HAYA LABS 30  таблетки

    КАЛИЕВ ЙОДИД 32.5 мг HAYA LABS 30 таблетки

    Калиев Йодид Haya Labs- мощна подкрепа за щитовидната жлеза. Πoдпoмaгa имyннaтa cиcтeмa. B пoдĸpeпa нa cъpцeтo. Дaвa eнepгия и издpъжливocт. Зa пo-дoбъp фoĸyc и ĸoнцeнтpaция. Cтимyлиpa миcлoвнaтa дeйнocт. Πoддъpжa здpaвeтo нa ĸoжaта.
    27,00 (BGN)
    Снимка на ФЛЕБОДИЯ  30 таблетки 600 мг

    ФЛЕБОДИЯ 30 таблетки 600 мг

    Флебодия повишава тонуса на мускулите на стените на вените (венотоник) и защитава малките кръвоносни съдове - капилярите, като увеличава устойчивостта им на вредни влияния (васкулопротекгор). Флебодия трябва да се използва само при възрастни. При проблеми в кръвообращението (тежест в краката, болка, отпуснатост на кожата при залежаване), за лечение на признаците на обострени хемороиди, за лечение на капилярна чупливост.
    25,40 (BGN)
    Aлмагел действа локално върху стомашната лигавица, като я предпазва от дразнещото действие на стомашната солна киселина и от други вредни вещества и храни, намалява активността на пепсина. Продуктът намалява и повишената киселинност в хранопровода

    АЛМАГЕЛ суспензия*170 мл

    Aлмагел действа локално върху стомашната лигавица, като я предпазва от дразнещото действие на стомашната солна киселина и от други вредни вещества и храни, намалява активността на пепсина. Продуктът намалява и повишената киселинност в хранопровода. Има известно противовъзпалително действие и цитопротективно действие върху лигавицата на хранопровода, стомаха и дванадесетопръстника. Включеният в състава сорбитол притежава слабо газогонно и умерено жлъчегонно действие, както и умерен слабителен ефект
    5,10 (BGN)