Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН АКУТ 5 капсули

    Производител: MEDIS
    ДЕФЕНДИЛ Имуноглюкан P4H® АКУТ е предназначен за краткосрочна употреба по време на повишени нужди на организма. Приема се по 1 капсула на ден за 5 последователни дни. След това се препоръчва прием на Дефендил- Имуноглюкан P4H® капсули.
    Складова единица: z47886
    16,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Предимства:

      • Тройна доза Имуноглюкан (300 mg в една капсула)
      • Повишена дневна доза на витамин C
      • Препоръчителна дневна доза цинк
      • Подходяща за деца над 12 години
      • Една капсула на ден за 5 последователни дни

    Активни съставки:
    Имуноглюкан е естествен биоактивен полизахарид, изолиран от гъбата Кладница. Неговата безопасност е потвърдена в многобройни научни проучвания.

    Витамин Ц играе важна роля за много процеси в организма и е от съществено значение за здравето. Тъй като човешкото тяло не е в състояние само да произвежда киселия витамин, той трябва да бъде приеман с храната.

    Витамин Ц допринася за нормалната функция на кръвоносните съдове, хрущяла и костите. Подпомага защитата на клетките от оксидативен стрес. Подобрява работата на имунната система и съдейства за намаляване чувството на умора и отпадналост.

    Микроелементът Цинк направлява повече от 300 ензимни процеса в организма и допринася за правилното протичане на метаболизма на мастните киселини и въглехидратите. Участва в синтеза на белтъчините. Важен е за поддържане нормалното състояние на ноктите, косата и кожата. Допринася за деленето на клетките и защитата им от оксидативен стрес. Подпомага, също така, синтеза на ДНК.

    Дефендил Акут е предназначен за възрастни и деца над 12 години. Подходящ е за употреба от вегетарианци и хора, страдащи от диабет.

    Начин на употреба:
    Приемайте на празен стомах, половин час преди закуска или вечер преди лягане, по 1 капсула в продължение на 5 последователни дни. Не дъвчете капсулите! Приемайте ги цели, с чаша вода.

    Състав:  В 1 капсула (дневен прием):
    Имуноглюкан 
    (Beta-(1.3/1.6)-D-Glucan) 300 мг
    Витамин Ц 160 мг (200% NRVs)
    Цинк 10 мг (100% NRVs)
    (NVRs) - референтни хранителни стойности.

    Състав:
    Имуноглюкан, Витамин Ц (калиев аскорбат), капсула (хидроскопил метил целулоза), Цинк (цинков бисглицинат), противослепващи вещества (магнезиев стеарат), оцветители: титанов диоксид, червен железен оксид.

    Не съдържа глутен и лактоза.

    Внимание:
    Да не се приема от пациенти с трансплантирани органи. Хора, които провеждат имуносупресивна терапия, могат да използват добавката само след консултация с лекар. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Дефендил Акут се понася добре, но в случай, че получите нежелани реакции, задължително се консултирайте с Вашия лекар.

    Съхранение:
    На сухо, защитено от влага и пряка слънчева светлина място, при температура до 25 градуса, далече от достъпа на деца.

    Опаковка:
    5 капсули.

    Производител:
    MEdis d.o.o., Словения.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *