Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ДЕЦА

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на Амбрекс Сироп за деца против кашлица 15мг/5мл х100 мл

  Амбрекс Сироп за деца против кашлица 15мг/5мл х100 мл

  Амбрекс® е показан за секретолитично лечение на остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, протичащи с образуване на гъст секрет в дихателните пътища и нарушен транспорт на секрета (храчки). Амбрекс® сироп съдържа амброксолов хидрохлорид, който втечнява бронхиалния секрет, улеснява отделянето му и облекчава изкашлянето.
  6,29 (BGN)
  Снимка на Аромафорс Противовирусен балсам 80 мл

  Аромафорс Противовирусен балсам 80 мл

  При респираторни заболявания,настинка,грип и хрема.Облекчава кашлицата и прочиства дихателните пътища.Повишава естествените сили на организма има загряващ ефект.
  17,25 (BGN)
  Снимка на АТУСИН СИРОП за облекчаване на дишането х100 мл

  АТУСИН СИРОП за облекчаване на дишането х100 мл

  ATUSIN е сироп, който оказва благоприятен ефект Върху здравето на дихателните пътища - бял дроб, бронхи, трахея, фаринкс, гърло. Поддържа чувството за комфорт в гърлото и гърдите. Подкрепя дишането. Има приятен вкус. Подходящ е и за деца.
  10,90 (BGN)
  Снимка на АЦЦ СИРОП ЗА ДЕЦА 20 мг/мл 100 мл

  АЦЦ СИРОП ЗА ДЕЦА 20 мг/мл 100 мл

  АЦЦ Сироп е лекарство, което втечнява гъстия и жилав секрет в дихателните пътища. АЦЦ Сироп се използва за втечняване на секрета и улесняване на отхрачването в случаи на респираторни заболявания с гъст и жилав секрет.
  12,10 (BGN)
  Снимка на Бронхетамин Сироп 200 мл Actavis

  Бронхетамин Сироп 200 мл Actavis

  За симптоматично лечение на суха кашлица с различен произход За потискане на кашлицата преди и след хирургични операции, при хирургични процедури и изследвания (бронхоскопия).
  7,70 (BGN)
  Golanil Junior е спрей за орално приложение при болки в гърлото, който бързо успокоява раздразнението и облекчава болката.

  ГОЛАНИЛ БИМБИ ДЖУНИЪР ОРАЛЕН СПРЕЙ 30 мл

  Golanil Junior е спрей за орално приложение при болки в гърлото, който бързо успокоява раздразнението и облекчава болката. Голанил Джуниър е ефикасно медицинско изделие, което успокоява и предпазва раздразнената лигавица, потиска болката и тушира зачервяването. Съставките в препарата действат синергично, образувайки защитен противовъзпалителен филм върху лигавицата на дихателните пътища. Там те действат срещу широк кръг от раздразнения, възникнали вследствие на прекомерно охлаждане, алергии, агресии от околната среда (дим, смог, прах). Спреят облекчава и свързаните симптоми като сухота, парене, болка и затруднено преглъщане.
  18,99 (BGN)
  Снимка на ГРИНТУС сироп за деца 180г

  ГРИНТУС сироп за деца 180г

  Гринтус сироп за деца от 1 год. е подходящ при суха и влажна кашлица, създава защитен слой с "ефект на бариера", който успокоява кашлицата и защитава горните дихателни пътища.
  19,50 (BGN)
  Снимка на Джуниър-Ангин Сироп х100 мл

  Джуниър-Ангин Сироп х100 мл

  Сироп за деца с екстракт от исландски лишей и слез С вкус на череша
  10,75 (BGN)
  Снимка на Ен-Ти-Тус Билков Сироп 100 мл

  Ен-Ти-Тус Билков Сироп 100 мл

  Сиропът за кашлица ЕН-ТИ-ТУС намалява дразненето в гърлото и пресипналия глас, успокоява лигавица на гърлото и облекчава симптомите при дразнене на дихателните пътища при алергични състояния.Уникална комбинация от 7 подбрани билки под формата на стандартизирани екстракти, осигуряващи комплексност на действието, изпитани във времето в индийската народна медицина (Аюрведа).Оказва благоприятно въздействие при възпаление и болки в гърлото. Използва се за облекчаване симптомите при суха и влажна кашлица
  11,30 (BGN)
  Снимка на ИСЛА ДЖУНИЪР * 20 ПАСТИЛА

  ИСЛА ДЖУНИЪР * 20 ПАСТИЛА

  Създадени за облекчаване симптомите на възпалено гърло при децата, с вкус на ягода, пастилите Исла Джуниър защитават сухата и раздразнена лигавица на устата, гърлото и фаринкса. Съдържат екстракт от Исландски лишей и специален билков екстракт, съдържащ се в пастилите от повече от 80% Муцини. При смучене на пастилите, този концентриран екстракт се разтваря и покрива лигавицата на устата и гърлото като балсам, където оказва своето благотворно и защитно действие. Освен това се стимулира слюноотделянето. Раздразнената лигавица може да се възстанови. Симптомите свързани с настинка и възпалено гърло, като кашлица и дразнене в гърлото (дрезгав глас, пресипналост, затруднено преглъщане и сухота) се облекчават с приема на пастили Исла Джуниър.
  9,55 (BGN)
  Снимка на ИСЛА МИНТ * 30 ПАСТИЛА

  ИСЛА МИНТ * 30 ПАСТИЛА

  Исла Минт се предлага под формата пастили, с екстракт от исландски лишей, приложими при суха кашлица, дрезгав глас и затрудненото дишане през носа. Благоприятно повлиява при умора на гласните връзки, при пресъхване на лигавицата на горните дихателни пътища. Съдържа растителни киселини (цитарова, протоцитарова киселина), която има антивирусно, антимикробно, противооточно и противовъзпалително действие. В допълнение към състава са включени полизахариди, които спомагат за създаване на защитен филм на лигавицата, с което предпазват устната кухина и ларингса. Продуктът не съдържа захар.
  9,15 (BGN)
  IALOCLEAN DEFENSE стимулира локалния имунитет за предпазване от респираторни заболявания и техните усложнения.

  ЙАЛОКЛИЙН ДИФЕНС 14 сашета

  НОВА комбинирана формула за профилактика и при първи симптоми на бактериални и вирусни инфекции, с бърз и удобен ДИРЕКТЕН прием! IALOCLEAN DEFENSE стимулира локалния имунитет за предпазване от респираторни заболявания и техните усложнения. Той има както локален ефект на нивото на орофарингеалната лигавица, така и системен ефект. Йалоклийн Дифенс се прилага при ринит, синузит, фарингит, тонзилит, среден отит и ларингит.
  25,30 (BGN)
  Ialoclean е стерилен разтвор за инхалации с хиалуронова киселина с високо молекулно тегло

  ЙАЛОКЛИЙН РАЗТВОР ЗА НЕУБУЛИЗИРАНЕ 5 дози*2мл

  Ialoclean е стерилен разтвор за инхалации с хиалуронова киселина с високо молекулно тегло. Йалоклийн разтвор за инхалации е показан за съпътстващо лечение на заболявания на респираторния тракт, включващи тонзилит, ларингит, фарингит, ринит, трахео-бронхит или бронхит (както в острата, така и в хроничната им фаза), пресипналост, възпаление на гласните връзки с или без дисфония, дразнеща кашлица след вирусни заболявания или предизвикана от замърсители на околната среда, синдроми на грип или настинка, след хирургически интервенции на ушите, носа и гърлото, последици от извънезофагеални проявления на гастро-езофагеален рефлукс в горния респираторен тракт (дисфагия, хроничен ларингит или фарингит, афония, персистираща кашлица).
  19,99 (BGN)
  Ialoclean спрей за гърло е медицинско изделие, предназначено за спомагателно лечение на заболявания на горните дихателни пътища.

  ЙАЛОКЛИЙН СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 30 мл

  Ialoclean спрей за гърло е медицинско изделие, предназначено за спомагателно лечение на заболявания на горните дихателни пътища. Препаратът действа облекчаващо при дразнеща кашлица, дразнене и дращене и болки в гърлото, симптоми на настинка и грип, орофарингит, проблеми в резултат от гастро-езофагеален рефлукс (киселини) – кашляне, затруднено преглъщане (бучка в гърлото) и хроничен фарингит. Спреят за гърло Йалоклийн / Ialoclean се използва за облекчаване на дискомфорта и болката след операции на гърлото, интубации, продължително време на апаратно дишане.
  19,95 (BGN)
  Част от серията Йалоклийн.Подхранва и успокоява лигавицата.Антисептичен ефект.На основата на хиалуронова киселина.С вкус на червен портокал.

  ЙАЛОКЛИЙН ТАБЛЕТКИ ОРОДИСПЕРСНИ ЗА ГЪРЛО 30 бр

  Част от серията Йалоклийн.Подхранва и успокоява лигавицата.Антисептичен ефект.На основата на хиалуронова киселина.С вкус на червен портокал.
  22,60 (BGN)
  Filters Close
  Мин: 6,00 (BGN) Макс: 28,00 (BGN)
  6 28