Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ДИАС БЮТИ КОЛАГЕН КОМПЛЕКС 60 таблетки

    Производител: AGETIS
    ДИАС БЮТИ Колаген Kомплекс е хранителна добавка, предназначена да осигури пълноценна грижа за добрата структура, хидратация и естествения цвят на кожата, за естествена и блестяща коса и за твърди и гладки нокти. Комплексният състав на ДИАС БЮТИ Колаген Комплекс осигурява 3-степенно въздействие – доставя лесно усвоими колагенови пептиди тип I, II и III стимулира естественото производство на колаген в тялото чрез добавената хиалуронова киселина и подсилва усвояването им и общия имунитет на организма чрез комбинация от витамини и микроелементи с висока концентрация.
    Складова единица: p49707
    Наличност: В наличност
    Стара цена: 45,90 (BGN)
    32,13 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Колагенът е влакнест протеин, неразтворим във вода, основен градивен елемент на съединителната тъкан, хрущялите, костите, кожата. Той представлява 25-30% от всички протеини в организма, изгражда до 70% от кожата и достига до 10% от общото тегло на човека. С възрастта тялото ни губи способността си да произвежда колаген. Неговият дефицит се проявява под формата на стареене на кожата, влошаване мекотата и блясъка на косата или счупване и нацепване на ноктите. Колагенови пептиди тип I, II и III в ДИАС БЮТИ Колаген Комплекс са в оптимално съотношение и комбинация и допринасят за добрия външен вид и хидратация на кожата, подпомагат здравината и блясъка на косата, укрепват ноктите.

    Хиалуроновата киселина представлява един от основните компоненти на извънклетъчната матрица и е компонент на съединителната, епителната и нервната тъкани. Големи количества се намират в стъкловидното тяло, синовиалната течност и кожата. Нейните антиоксидантни свойства предпазват кожата от свободните радикали, стимулират производството на колаген и участват в други важни биологични процеси в кожата. Хиалуроновата киселина има благоприятен ефект върху кожата, забавяйки стареенето й.

    Начин на употреба:

    Препоръчителна дневна доза: 1 таблетка дневно.
    Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
    Продуктът не е предназначен за употреба от деца под 6-годишна възраст.
    Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
    Да се съхранява на сухо място под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

    Активни съставки:Колаген,Хиалуронова киселина,Витамин В5 (пантотенова киселина) ,Витамин В7 (биотин), Витамин В9 (фолиева киселина),Витамин Е, Витамин С, Витамин D, Мед, цинк, селен и манган.

    Срок на годност 31,08,2024 г.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    ФРЕЗУБИН ПРОТЕИН 300г е диетична храна за специални медицински цели. Суроватъчен протеин за допълващо хранене (разтворим  прах). Не съдържа лактоза и глутен. Предназначен за допълващо хранене на пациенти с или с риск от малнутриция, в частност повишени протеинови нужди.Суроватъчен протеин (със соев лецитин).

    Фрезубин Протеин на прах*300 гр

    ФРЕЗУБИН ПРОТЕИН 300г е диетична храна за специални медицински цели. Суроватъчен протеин за допълващо хранене (разтворим прах). Не съдържа лактоза и глутен. Предназначен за допълващо хранене на пациенти с или с риск от малнутриция, в частност повишени протеинови нужди.Суроватъчен протеин (със соев лецитин).
    38,40 (BGN)
    Диас колаген 30 сашета съдържа хидролизиран колаген тип I, II и III във висока доза комбиниран с хиалуронова киселина, витамин С и Е.

    ДИАС КОЛАГЕН сашета*30

    За хората, които искат да запазят своите подвижни стави, стабилни кости, здрави мускули, силни сухожилия, гладка кожа, лъскава коса, здрави нокти. И още за здравето на кръвоносните съдове и сърцето,междупрешленните дискове, очната роговицата,зъбния дентин,чревните стени. ДИАС КОЛАГЕН е подходящ, както за спортисти и хора с повишено натоварване на ставите, така и за пациенти в напреднала възраст.
    56,50 (BGN) 39,55 (BGN)
    Снимка на МАГ ЛИКУИД 815 мг  20 течни сашета

    МАГ ЛИКУИД 815 мг 20 течни сашета

    Хранителна добавка, която доставя магнезий под формата на лесно усвояема органична сол магнезиев цитрат. Спомага за намаляването на стреса, умората и чувството на неразположение. Повлиява благоприятно върху качеството на съня и допринася за добрия сън. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната система. Съдейства за поддържането на добър мускулен тонус. Подходящ за хора с диабет. Може да бъде приеман по време на бременност и кърмене. Течни сашета с приятен вкус на манго и портокал.
    12,00 (BGN) 8,40 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив Магнезий 400 + Калий*30 таблетки

    Допелхерц® актив Магнезий 400 + Калий*30 таблетки

    Допелхерц® актив Магнезий 400 + Калий е продукт, който съдържа калий и магнезий - важни минерали за здравето на нервната система, мускулите и сърцето. Намалява чувството на отпадналост и умора и подпомага за поддържането на добър електролитен баланс. Подходящ за За диабетици, за вегани и вегетарианци и за активни хора и хора, занимаващи се със спорт.
    10,30 (BGN)