Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    Допелхерц® актив Витамини за диабетици * 30 таблетки

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® актив Витамини за диабетици допринася за поддържането на нормалната концентрация на глюкоза в кръвта, за поддържане на нормалната функция на нервната система и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.
    Складова единица: 19197
    8,95 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Балансираното и здравословно хранене несъмнено представлява снабдяването на тялото с всички важни витамини, минерали и микроелементи. При едно небалансирано хранене доставката на хранителни вещества често не е оптимална.
    При диабетиците, които трябва да поддържат специална диета, може да се наблюдава недостатъчния прием на определени витамини и минерали. Потребността от тези жизнено важни хранителни вещества може допълнително да се повиши, ако се изразходват или отделят в по-голяма степен - както е с Магнезия.
    Комбинацията Допелхерц® актив Витамини за диабетици подпомага снабдяването на организма с ценни витамини, минерали и микроелементи.

    ДЕЙСТВИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

    Витамините В1, В2, В6, В12, Никотинамид (витамин В3) и Биотин, заедно с Витамин С и Магнезий допринасят за правилното протичане на метаболизма и производството на енергия, както и за нормалната дейност на нервната система. Цинкът спомага за правилното протичане на метаболизма на въглехидратите, а Хромът - за поддържане на нормалните нива на кръвната захар. Тези два микроелемента, заедно с Биотин подпомагат метаболизма на макрохранителните вещества (белтъци, въглехидрати, мазнини). За поддържането на нормални нива на хомоцистеин допринасят витамините В6 и В12 и Фолиева киселина, а това е важно за доброто състояние на кръвоносните съдове. Витамин В6 участва и в метаболизма на белтъчините и гликогена - резервна форма на глюкозата в организма.

    Нормалната функция на имунната система се подкрепя от витамин В6, В12, фолиева киселина и витамин С, заедно със селен и цинк. От своя страна тези два микроелемента, както и витамините В2, С и Е участват в защитата на клетките от оксидативен стрес. Витамин В1 допринася за нормалната сърдечна функция, а витамин В2 и Цинк - за поддържане на зрението. Запазването на кожата и лигавиците в добро здраве е от особено значение за диабетиците и се подпомага от витамин В2, никотинамид (витамин В3) и биотин. Подкрепа при намаляване на чувството на умора и отпадналост оказват витамините В2, В6, В12, никотинамид, калциев Ппантотенат, фолиева киселина, витамин С и магнезий.

    СЪСТАВ: в 1таблетка:
    Биотин 150mcg; Bитамин B1 2mg; Bитамин B2 1,6mg; Bитамин B6 3mg; Bитамин B12 9mcg; Bитамин C 200mg; Bитамин E 42mg a-TE; Фолиева киселина 400mcg; Hиацин 18mg NE; Пантотенова киселина 6mg; Магнезий 200mg; Хром 60mcg; Селен 30mcg; Цинк 5mg.

    СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

    ОПАКОВКА : 30 таблетки

    ПРОИЗВОДИТЕЛ:QUEISSER PHARMA
    Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *