Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® актив Детокс Комплекс * 40 капсули

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® актив Детокс Комплекс е специално разработена комбинация в подкрепа на нормалния метаболизъм и цялостната детоксикация. Подпомага организма в борбата с разнообразни увреждащи фактори и токсини, приети чрез небалансирано хранене, алкохол, стрес и други.
    Складова единица: 45669
    11,10 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Ежедневно човешкият организъм е подложен на въздействието на редица стресови ситуации, замърсители (цигарен, автомобилен дим), нерационално хранене, слаба двигателна активност и токсини, което затруднява нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. В резултат на това се затруднява работата на органите и системите, отговорни за отделянето на токсините от организма. Това може да бъде предпоставка за редица неразположения като:

    • Лесна уморяемост
    • Липса на здравословен сън
    • Раздразнителност
    • Наднормено тегло
    • Отслабване на имунната система
    • Повишена чувствителност на кожата

    Допелхерц® актив Детокс Комплекс е специално разработена комбинация в подкрепа на нормалния метаболизъм и цялостната детоксикация. Подпомага организма в борбата с разнообразни увреждащи фактори и токсини, приети чрез небалансирано хранене, алкохол, стрес и други.

    Съдържа естествени екстракти от коприва, аспержи, джинджифил и зелен чай, познати и използвани от векове, които подпомагат естествените, обменни и пречистващи процеси в организма. Тези екстракти са богат източник на витамини, етерични масла и флавоноиди. Редица проучвания доказаха силните им антиоксидантни свойства1,2,3,4 които предпазват клетките на организма от обкръжаващия ежедневно оксидативен стрес и подпомагат нормалната функция на имунната система.

    Зеленият чай е вечнозелен храст, който произхожда от Южен Китай, но е изключително популярен в цял свят заради способността си да оказва благоприятни ефекти върху организма. Богат е на кофеин от 2-5%, на което се дължи ободряващият му ефект. Съдържа още флавоноиди, етерични масла и витамини. Благодарение на полифенолите в състава му, подпомага организма в процеса на детоксикация и борбата със свободните радикали (молекулите, които трябва да бъдат неутрализирани преди да доведат до увреда на здравите клетки).

    Джинжифилът масово се използва като средство за детоксикация на организма заради свойствата му да стимулира храносмилането, циркулацията и изпотяването. Благоприятното му въздействие върху храносмилателната система подпомага очистването на натрупаните токсини в дебелото черво и черния дроб. Химичният му състав е богат на етерични масла, феноли, витамини и други. Джинджифилът спомага за поддържането на храносмилателните ензими, които неутрализират киселините и подпомагат целия процес по приемането и преработването на храната.

    Копривата е широко разпространено и познато у нас растение, което съдържа редица витамини и минерални вещества. Има общоукрепващо и тонизиращо действие върху организма.

    Аспержите са познати не само на ценителите на кулинарното изкуство, но и като незаменима част от много практики за прочистване на организма. Те са ниско калорични и идеални за хора, които целят здравословно хранене и имат антиоксидантен ефект. В аспержите се съдържа триптофан, от който в организма се произвежда серотонин – „хомонът на щастието“, което допълнително спомага и за подобряване на настроението.

    Ценните растителни екстракти от коприва, аспержи, джинджифил и зелен чай в Допелхерц® актив Детокс Комплекс са комбинирани с:

    • Витамини В1, В6, В12 за правилното протичане на метаболизма и  производството на енергия
    • Цинк за нормалния метаболизъм на въглехидрати и мазнини, както и за поддържане на киселинно-алкалното равновесие.
    • Селен и витамин С за защита на клетките от оксидативен стрес и нормална функция на имунната система. Витамин С допълнително допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
    • Холин за правилния метаболизъм на хомоцистеина и липидите както и за поддържане на нормална чернодробна функция.

    СЪСТАВ: в 1 капсула:
    Екстракт от листа на коприва 100mg; Екстракт от аспержи 75mg; Витамин С 60mg; Холин 50mg; Екстракт от корен на джинджифил 25mg; Екстракт от зелен чай 15mg; Цинк 2,5mg; Витамин В6 1,4mg; Витамин В1 1,1mg; Селен 15mcg; Витамин В12 2,5mcg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте 2 капсули на ден по време на хранене с вода.

    Да не се сдъвква. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

    Опаковка:
    40 капсули

    Производител:
    Queisser Pharma, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    SELMAX BLUE DEEP CLEANSING DUAL ACTION е подхранващ шампоан с оптимално pH, който се грижи за косата и скалпа, намалявайки появата на пърхот, видимите люспи и сърбежа, причинен от пърхот.

    СЕЛМАКС Blue Deep Cleansing дълбоко почистващ шампоан против пърхот* 200 мл

    SELMAX BLUE DEEP CLEANSING DUAL ACTION е подхранващ шампоан с оптимално pH, който се грижи за косата и скалпа, намалявайки появата на пърхот, видимите люспи и сърбежа, причинен от пърхот. Съдържа перфектна комбинация от почистващи и оформящи косата съставки.
    15,90 (BGN)