Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® актив За уринарен тракт *30 капсули

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® актив За уринарен тракт е комбинация от естествени екстракти от червена боровинка и тиквено семе, която благоприятства нормалното състояние на уринарния тракт. Спомага за нормалната функция на пикочния мехур и простатата и притежава антиоксидантно действие. Подходящ за мъже и жени.
    Складова единица: z46959
    10,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    ДЕЙСТВИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ:

    Допелхерц® актив За уринарен тракт е комбинация от естествени екстракти от червена боровинка и тиквено семе, която благоприятства нормалното състояние на уринарния тракт.

    Концентрираният екстракт от американска червена боровинка (Vaccinum macrocarpon) е богат източник на биофлавоноиди, естествени фенолни съединения, проантоцианидини тип А, които благоприятстват за повишаване на естествената резистентност и поддържане на нормалната функция на уринарния тракт.

    Екстрактът от тиквено семе е естествен източник на фитостероли, витамини и микроелементи, който допринася за нормалната функция на пикочния мехур и простатата.

    Витамин С и селен благоприятстват защитата на клетките от оксидативен стрес и допринасят за нормалната функция на имунната система.

    Инфекциите на пикочните пътища са често срещани и при двата пола, но в по-голяма степен засягат дамите, заради особеностите на тяхната анатомия – уретрата е по-дебела и по-къса, разположена в близост до влагалището. Това създава предпоставка бактериите лесно да достигнат до пикочния мехур и да причинят раздразнение, парене, дискомфорт и тежест в долната част на корема, чести позиви за уриниране.

    Смята се, че всяка пета жена поне веднъж в живота си е имала или предстои да бъде засегната от инфекция на пикочните пътища.

    Най-честият причинител за това са бактерии от гастро-интестиналния тракт като в около 70-95% от случаите това е бактерията Escherichia coli.

    Сред другите предпоставки за дискомфорт в пикочните пътища са:

    • Простуда
    • Неадекватна хигиена (влошена или прекомерна)
    • Бременност (по-дълго задържане на урина в пикочния мехур)
    • Проблеми в гастро-интестиналния тракт (запек или диария)
    • Стеснения и камъни в пикочните пътища
    • Захарен диабет
    • Менопаузата при жените

    СЪСТАВ: в 1 капсула: сок от червена боровинка, концентрат 40% 300mg; екстракт от тиквено семе (4:1) 200mg; Витамин С 40mg; Селен 15mcg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте по 2 капсули дневно с достатъчно течност.

    Опаковка : 30 капсули

    Производител:

    QUEISSER PHARMA, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на Алое Вера 91% гел за пиене и 9% пчелен мед*1000 мл Абофарма

    Алое Вера 91% гел за пиене и 9% пчелен мед*1000 мл Абофарма

    Гел за пиене с 91% сок от Алое Вера и 9% пчелен мед .Хранителна добавка с Витамин C.За една истинска здравословна диета се насладете на натуралния сок от сърцевината на листата на Алое Вера с мед, като го пиете самостоятелно или го смесете с вода или друг сок.
    37,30 (BGN)
    Снимка на ДОПЕЛХЕРЦ® актив Магнезий 500 ДЕПО*30 таблетки

    ДОПЕЛХЕРЦ® актив Магнезий 500 ДЕПО*30 таблетки

    Допелхерц актив Магнезий 500 ДЕПО допринася за нормалната функция на нервите и мускулите, включително и сърдечния мускул, както и за метаболитните процеси и производството на енергия. Поддържане на електролитния баланс и намаляване на чувството на отпадналост и умора. Подходящ при поява на мускулни схващания (крампи), стрес и умора.
    9,80 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив Витамини за очи + Омега-3 * 30 капсули

    Допелхерц® актив Витамини за очи + Омега-3 * 30 капсули

    Допелхерц® актив Витамини за очи + ОМЕГА 3 представляват обогатена формула с омега-3 мастни киселини, витамини и минерали с благотворен ефект, предпазващ окото. Подходящи при продължителна работа на компютър.
    15,20 (BGN)