Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® актив Иритаколин * 30 таблетки

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® актив Иритаколин При раздразнени черва за поддържащо лечение при синдром на раздразненото черво.При симптоми като газове, запек, диария, болки в корема.Абсорбира чревните газове и образува защитен филм върху чревната лигавица.Естествени съставки: зеолит, алое вера, лечебна ружа, лайка. Етерични масла от ким и див копър.Топлинно инактивирани (тиндализирани) бактерии.
    Складова единица: 49931
    16,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Допелхерц® актив Иритаколин е специално разработено медицинско изделие, съдържащо минерала зеолит, в комбинация с екстракти от алое вера, лечебна ружа и лайка за облекчаване на симптомите при синдром на раздразненото черво:

    • Метеоризъм (газове в червата)
    • Запек
    • Диария
    • Болки в корема

    Комбинацията е обогатена с топлинно инактивирани бактерии, които защитават подобно на бариера увредената чревна стена.

    Действие на активните съставки :

    Зеолит - Зеолитът е фино смлян естествен минерал от вулканична скала с безброй малки пори.Има структурата на пчелна пита с високопорьозна и обширна реактивна повърхност.

    Той е несмилаем и поради това преминава през стомашно-чревния тракт невредим.

    Подобно на гъба, минералът зеолит има способността да свързва замърсителите със себе си и да абсорбира чревните газове като ги отделя естествено чрез изпражненията.

    Лайка , лечебна ружа и алое вера - Комбинацията от екстракт от лайка и алое вера има положителен ефект при стрес-индуциран синдром на раздразненото черво като намалява тежестта му.Екстрактът от лечебна ружа е богат на флавоноиди и благодарение на слузестата си консистенция защитава лигавицата на стомаха и червата.Алое вера ефективно и безопасно подобрява симптомите при синдром на раздразненото черво.

    Благодарение на защитното си механично действие, Допелхерц® актив Иритаколин, взаимодейства физически с чревната лигавица. Образува мукоадхезивен (покривен) филм, който предпазва лигавицата от контакт с дразнители и в същото време помага да се предотврати резорбцията на опасни вещества. Благодарение на физичния механизъм, чревните газове се абсорбират и по този начин типичните оплаквания за синдрома на раздразненото черво намаляват.

    СЪСТАВ: естествени съставки: зеолит, алое вера, лечебна ружа, лайка; етерични масла от ким и див копър.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте по 1 таблетка 2 пъти дневно между храненията или преди хранене. В случай на остра болка дозата може да се удвои.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Цика Хем сашета хранителна добавка с фибри, цитрусови флавоноиди (диосмин + хесперидин) и билкови екстракти за подпомагане на храносмилането, нормалния чревен транзит и заздравяването на тъканта.

    ЦИКА ХЕМ*15 Сашета

    Цика Хем сашета са ново комбинирано решение с фибри, цитрусови флавоноиди (диосмин + хесперидин) и билкови екстракти в помощ на храносмилането, нормалния чревен транзит и заздравяването на тъканта. Ефектът на Цика Хем се гарантира от допълващото се действие на 8 потентни активни съставки, които са изпитани от науката и се използват в клиничната грижа за чревното здраве и състоянието на кръвоносните съдове и кожата.
    27,80 (BGN)
    Екстрактът от Епимедиум е естествен афродизиак. Допринася за поддържане на нормалната сексуална функция, без странични ефекти.

    ЕПИМЕДИУМ Разгонен козел 500 мг капсули*60

    Епимедиумът произхожда от Китай и там се нарича ин-ян, защото той е тоник за жените (ин) и за мъжете (ян). Това е традиционен китайски тоник за добра сексуална активност. Екстрактът от Епимедиум е естествен афродизиак. Допринася за поддържане на нормалната сексуална функция, без странични ефекти.
    63,90 (BGN)