Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% , 10 мл

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% са стерилни капки за очи с успокояващ ефект. Те съдържат две основни съставки: хиалуронова киселина и хипромелоза, които създават овлажняващ предпазен филм върху очната повърхност. Подходящи и при употреба на контактни лещи.
    Складова единица: 46576
    14,50 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Много фактори могат да увредят очите ни - климатични промени, престой в помещение с работещ климатик или пък дълго време, прекарано пред телевизор, компютър или мобилно устройство. Най-често хората се оплакват от усещане като от чуждо тяло в окото, дразнене, зачервяване или сълзене.

    Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% са стерилни капки за очи с успокояващ ефект. Те съдържат две основни съставки: хиалуронова киселина и хипромелоза, които овлажняват и успокояват очите.
    След прилагане в очите се създава филм, който предпазва роговицата от външни въздействия. Този предпазен филм постепенно освобождава вода и поддържа очите постоянно овлажнени.

    Множество са причините, които могат да доведат до синдрома „сухо око“ – сух топъл въздух, дълги часове пред монитор, телевизионен екран или книга, употребата на контактни лещи, хормонален дисбаланс, някои медикаменти и др., които оказват влияние, както върху количеството произведени сълзи, така и върху техния състав.
    Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2%:
    -    Овлажняват повърхността на окото и намаляват триенето между нея и вътрешната страна на клепачите
    -    Намаляват зачервяването, чувството на умора и дискомфорт в очите
    -    Са подходящи и при употреба на контактни лещи – за по-лесното им поставяне
    Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% са подходящи за честа употреба, по няколко пъти на ден или както е предписано от лекар.

    Хиалуроновата киселина е молекула, откривана на много места в организма, където има нужда от намаляване на триенето между повърхности. Заедно с хипромелозата, тя подсигурява интензивна и дълготрайна хидратация на роговицата. Тези две активни съставки абсорбират вода от околната среда и изграждат овлажняващ и защитен филм върху повърхността на окото. Този вискозен филм постепенно освобождава вода. По този начин Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% поддържат очите постоянно овлажнени.

    В допълнение, Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2%  съдържат комбинация от естествени съставки:
    •    Дестилирана вода от лайка известна със своите успокояващи и освежаващи качества, тя се прилага при зачервени очи, в следствие на климатични или други външни въздействия
    •    Дестилирана вода от алое вера известна с хидратиращите си свойства
    •    Дестилирана вода от шипка използвана заради освежаващите си свойства и съдържанието на витамини.
    •    Дестилирана вода от черни боровинки ценна, заради защитния си ефект спрямо очната лигавица и използвана за третиране на преуморени очи.

    ВНИМАНИЕ!

    Този продукт е предназначен само за един пациент.

    Да се използва само в очите.

    Да се използва 3 месеца след отваряне. Не използвайте продукта, ако флаконът е увреден или разпечатан преди да бъде отворен за първи път.

    Веднага след поставяне в очите зрението може да бъде замъглено, възможно е да се усеща смъдене и дразнене. Ако тези ефекти не преминат или се влошат, моля консултирайте се с лекар възможно най-скоро.

    Да не се приема в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Ефектът от употребата на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Съхранявайте на температура до 25 градуса. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

    СЪСТАВ: 0,2% натриева сол на хиалуронова киселина, 0,2% хипромелоза, дестилирана вода от алое вера, лайка, черна боровинка и шипка, борна киселина, натриев тетраборат декахидрат, натриев хлорид, вода за инжекции

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Продукт, подходящ за честа употреба - по няколко пъти на ден или както е предписан от лекар.

    ОПАКОВКА : 10 мл

    ПРОИЗВОДИТЕЛ :

    QUEISSER PHARMA
    Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *