Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® актив Коензим Q10 90 мг + Магнезий EXTRA *30 капсули

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® Коензим Q10 90 mg + Магнезий Eкстра съдържа комбинация от 90 mg коензим Q10, три специално подбрани В-витамина и магнезий, която допълва балансирания хранителен режим и подпомага организма за задоволяване на повишените нужди.
    Складова единица: 47248
    13,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Ежедневно организмът ни е подложен на въздействието на редица замърсители – цигарен и автомобилен дим, химикали и т.н. Ако ние можем да контролираме по някакъв начин храната, която консумираме, то не можем да направим същото с въздуха, който дишаме. За да запазим здравето, младостта и жизнеността си, е препоръчително регулярно да снабдяваме тялото си с антиоксиданти – онези полезни вещества, които защитават клетките ни в обкръжаващата ги среда.

    Един такъв важен антиоксидант е Коензим Q10. Балансираният му прием има ключова роля за доброто здраве, енергия и работоспособност, особено в периодите на повишено натоварване на сърцето, стрес или умствено напрежение. Той допринася за нормалното функциониране на всички клетки в тялото. Съхранява се в митохондриите на клетките и е неизменна част от дихателните вериги, директно свързани с процесите на производство на енергия.

    Коензим Q10 може да бъде синтезиран в организма, като в най-големи количества може да се открие в сърцето, бъбреците, черния дроб и мускулите

    Допелхерц® Коензим Q10 90 mg + Магнезий Eкстра съдържа комбинация от 90 mg коензим Q10, три специално подбрани В-витамина и магнезий, която допълва балансирания хранителен режим и подпомага организма за задоволяване на повишените нужди.

    СЪСТАВ: в 1 капсула:
    Коензим Q10 90mg; Магнезий 100mg; Витамин В1 1,65mg; Витамин В5 (пантотенова киселина) 9mg; Витамин В6 2,1mg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 1 капсула дневно по време на хранене, с достатъчно течност.

    ОПАКОВКА : 30 Капсули

    СЪХРАНЕНИЕ :Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

    ПРОИЗВОДИТЕЛ :

    QUEISSER PHARMA
    Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *