Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц систем Авиралекс капсули*20

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц систем Авиралекс е специално разработен комплекс от съставки с естествен произход за подкрепа на функцията на имунната ни система. В периоди на повишен стрес, физическо натоварване и през есенно-зимния сезон необходимостта от хранителни вещества, които поддържат имунната ни система е повишена. Сигурен щит за имунната система.
    Складова единица: 50436
    17,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    АКТИВНИ СЪСТАВКИ

    ЛАКТОФЕРИН - Лактоферинът е открит през 1939 г. в говеждо мляко. От там идва и наименованието му -  „лакто“ означава „от мляко“, а  „ферин“ означава желязо. Представлява голям суроватъчен протеин, който има способността да свърза желязото. Цветът му е розов и за да се подчертаят неговите полезни свойства, понякога е наричан „розовото злато“.  Намира се в млякото на бозайници и човека (кърмата) и по-малко в слюнката и сълзите. Съдържа се и в някои бели кръвни клетки. Една от функциите му е да играе роля на резерв за желязо. Освен това лактоферинът е биоактивна съставка, която може да повлияе благоприятно на различни процеси в организма.

    ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕН БЪЗ - Черният бъз е добре познат и използван в народната медицина. Използват се различни части от растението – плодове, листа и корени. Среща се като храст или ниско дърво в цяла Европа. Плодовете са черно-виолетови и с разнообразен химичен състав. Богати са на антоциани, органични киселини, захари и витамини. Популярност са придобили заради множеството си положителни свойства. В науката най-често се изследва благоприятното им въздействие при проблеми с горните дихателни пътища4. Съществуват данни и за благотворен ефект по отношение на намаляване на симптомите при простудни състояния5.

    ЕКСТРАКТ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ - В науката джинджифилът доказва свойствата си да намалява количеството на свободните радикали в организма, като по-този начин съдейства за намаляване на оксидативния стрес6.

    ВИТАМИН А, C И D - Витамин А е важен, също така, за доброто състояние на лигавиците, които са естествените защитни бариери на организма. Витамин D играе роля във вродения и придобития имунен отговор и също е отговорен за доброто функциониране на имунната система.Витамин D е необходим и за поддържане на доброто състояние на костите, зъбите и мускулите.

    ЦИНК - Цинкът е важен микроелемент, участващ в над 300 ензимни процеса в организма. Освен за нормалната функция на имунната система, цинкът се грижи и за защитата на клетките от оксидативен стрес.

    СЪСТАВ: в 1 капсула: Лактоферин 50mg, Екстракт от черен бъз (Sambucus nigra) 200mg, Екстракт от корен на джинджифил (Zingiber officinale) 50mg, Витамин А 225mcg RE, Витамин С 300mg, Витамин D 10mcg, Цинк 15mg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте по 1 капсула дневно. Не съдържа захар.

    СЪХРАНЕНИЕ : Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

    ОПАКОВКА : 20 капсули

    ПРОИЗВОДИТЕЛ : 

    QUEISSER PHARMA
    Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *