Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЕКСАЛЕР СПРЕЙ 300 мл

    Производител: Ewopharma International
    ПРИ ЛЕЧЕНИЕ И ПРЕВЕНЦИЯ НА АЛЕРГИЯ КЪМ ДОМАШНИ МИКРОКЪРЛЕЖИ .ExAller® е натурален разтвор, съдържаш етерични масла от лимонена трева (Lemon grass) и маточина (Melissa officinalis) , които имат свойството да привличат домашните микрокърлежи (акари). Действието на маслата наподобява феромоните, които домашните микрокърлежи използват за комуникация помежду си, което позволява те да бъдат „прихванати“ и на следващи етап лесно отстранени.
    92,95 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ExALLER®

    Премахнете спалното бельо и калъфката на възглавницата

    Вземете 100% памучен чаршаф, с който да покриете матрака и възглавниците (тъй като те са основния резервоар на домашните акари)

    Равномерно напръскайте цялата повърхност (през 30 см) с разтвора ExAller® и оставете да действа между 1 най-много до 2 часа.

    Третирайте възглавниците отделно, по същия начин.

    След това вземете чаршафа с „прихванатите“ микрокърлежи и го изперете в перална машина при 60°C.

    Матрака и възглавниците следва да бъдат почистени с прахосмукачка, снабдена с HEPA филтър, за да се премахнат всички останали алергени.

    Активното лечение изисква първите 3 седмици да се прави по едно третиране веднъж седмично и после се преминава на поддържащо лечение, веднъж месечно, за предотвратяване на повторна поява.

    ЕЛИМИНИРА 99% от домашните микрокърлежи

    ExAller® разтвор се предлага в два вида опаковки:

    75 ml флакон, подходящ за единично/ детско легло. Количеството покрива 2 месечен курс на третиране (3 апликации в 3 поредни седмици и 1 апликация веднъж в месеца).

    150 ml флакон, подходящ за двойно легло. Количеството покрива 2 месечен курс на третиране (3 апликации в 3 поредни седмици и 1 апликация веднъж в месеца).

    300 ml ,подходящ за двойно легло. Количеството покрива 4 месечен курс на третиране (6 апликации в 6 поредни седмици и 2 апликациi веднъж в месеца).

    ExAller® е клинично изследван продукт, препоръчван от водещи алерголози в света, който привлича и елиминира 99% от домашните микрокърлежи в матраците, килимите, меката мебел и др. Изпитайте облекчение на симптомите дори след първата употреба!

    ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ АЛЕРГИЯТА КЪМ ДОМАШНИ МИКРОКЪРЛЕЖИ!

     

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *