Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЕЛУДРИЛ Intense Ежедневна вода за уста*500 мл

    Производител: Pierre Fabre Oral Care
    Качества, които водата за уста Eludril Intense спомага да се разширят, благодарение на интензивната си, дълготрайна свежест. Благодарение на ментовия си аромат тя е една от най-популярните хигиенни грижи два пъти дневно. Като ограничава развитието на бактерии и образуването на зъбна плака (-74% след 3 седмици употреба)¹, тя осигурява стимулиращо и ободряващо усещане за чистота.
    Складова единица: 49215
    16,04 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Удоволствието от удължаването на свежестта, която се усеща след миене на зъбите, надхвърля обикновеното лично удовлетворение: също така подобрява отношенията Ви с другите. Здравата и свежа устна кухина Ви дава увереност и Ви кара да се чувствате спокойни.

    Сертифицирана с Origine France Garantie [Гарантиран френски произход], тя може да се използва от възрастни и деца над 12-годишна възраст.

    Предимства на продукта:

    Не съдържа алкохол. Етикет OFG (Origine France Garantie ’[Гарантиран френски произход]). Произведена във Франция.

    Състав: WATER (AQUA). PROPYLENE GLYCOL. GLYCERIN. XYLITOL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. BLUE 1 (CI 42090). FLAVOR (AROMA). LACTIC ACID. LIMONENE. O-CYMEN-5-OL. SODIUM BENZOATE. SODIUM SACCHARIN

    Начин на употреба: Сутрин и вечер след измиване на зъбите с четка и паста изплакнете с 15ml от готовия за употреба разтвор в продължение на 30 секунди. Да не се поглъща. Да не се изплаква с вода след това. Да не се използва от деца под 12 годишна възраст.

    Опаковка: 500 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *