Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЕЛУДРИЛ PROTECT Ежедневна вода за уста*500 мл

    Производител: Pierre Fabre Oral Care
    ЕЛУДРИЛ PROTECT е освежаващата и грижовна стъпка, която да включите в сутрешната и вечерната си рутина! Тази ежедневна вода за уста, използвана два пъти дневно, спомага за намаляване на зъбната плака¹ още при първата употреба, подсилва венците² и укрепва емайла¹, благодарение на Fluorinol. Допълнителният ѝ бонус? Приятен ментов аромат, който Ви кара да искате да я използвате!
    Складова единица: 48047
    16,40 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Формула без алкохол, подходяща за възрастни и деца над 12 години, бутилка от 100% рециклирана PET пластмаса, с приятен ментов цвят, която се вписва в банята на всеки, който иска да се чувства добре. Сертифицирана с Origine France Garantie [Гарантиран френски произход]

    Предимства на продукта:

    Не съдържа алкохол. Произведена във Франция. Етикет OFG („Origine France Garantie“ [Гарантиран френски произход]).

    Състав: WATER (AQUA). PROPYLENE GLYCOL. GLYCERIN. XYLITOL. FLAVOR (AROMA). GREEN 3 (CI 42053). LECITHIN. LIMONENE. NICOTINYL ALCOHOL HF. O-CYMEN-5-OL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. PVM/MA COPOLYMER. SODIUM BENZOATE. SODIUM HYDROXIDE. SODIUM SACCHARIN. YELLOW 5 (CI 19140)

    Начин на употреба: Сутрин и вечер след измиване на зъбите с четка и паста изплакнете с 15ml от готовия за употреба разтвор в продължение на 30 секунди. Да не се поглъща. Да не се изплаква с вода след това. Съдържа nicomethanol hydrоfluоrid (225 ppm флуор). Да не се използва от деца под 12 годишна възраст.  

    Опаковка : 500 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *