Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЕЛГИДИУМ Sensitive Паста за чувствителни зъби*75 мл

    Производител: Pierre Fabre Oral Care
    Elgydium Sensitive гелообразна паста за чувствителни зъби с Fluorinol е нежна към уязвимата зъбна повърхност и предоставя адаптирана защита за чувствителни зъби. ELGYDIUM Sensitive паста за зъби спомага за намаляване на свръхчувствителността на дентина. Нежна и неабразивна, тя се грижи за крехката повърхност на чувствителните зъби, като същевременно ги предпазва от кариеси, благодарение на Fluorinol®.
    Складова единица: 21323
    12,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Лишаването от замразени напитки, избягване на любима храна от страх, че топлината ще причини болка, усещане за остра болка при поглъщане на сладки или кисели храни и т. н. Толкова много неудобства, които влияят на качеството на живот.

    Пастата за чувствителни зъби прониква в междузъбните пространства, каналите и ръба на венците, за пълна ефективност. След две седмици употреба, свръхчувствителността на зъбите намалява с 24,5% (и с 67,9% след месец)¹. Гелообразната текстура осигурява по-голям комфорт при миене след всяко хранене. Подходящо за възрастни и деца от 12 години.

    Състав: HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. AQUA. HYDRATED SILICA. SODIUM LAURYL SULFATE. AROMA. CI 42051. CI 47005. BENZYL ALCOHOL. CELLULOSE GUM. CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE. LIMONENE. NICOTINYL ALCOHOL HF. SODIUM CARBONATE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM SACCHARIN. SODIUM SULFATE

    Начин на употреба:Почиствайте с четка за зъби 2 до 3 пъти дневно след всяко хранене, като за предпочитане изберете мека четка, какавато е ELGYDIUM Sensitive четка за чувствителни зъби и венци. Предназначена за възрастни и деца над 12 години.

    Обем: 75 мл.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *