Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЕЛГИДИУМ Junior гелообразна паста за зъби за деца от 7 до 12 години с вкус на дъвка*50 мл

    Производител: Pierre Fabre Oral Care
    ELGYDIUM JUNIOR гелообразна паста за зъби за защита от кариес, за деца от 7-12 години, с вкус на дъвка защитава първите постоянни зъби на деца от 7 до 12 години, благодарение на адаптираната към възрастта концентрация на флуорид .
    Складова единица: 39870
    9,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Появата на нови постоянни зъби е чудесно време да се усмихвате!

    Те ще съпътстват децата през целия им живот. Затова е много важно да се разбере необходимостта от подходяща грижа още сега. Оптималната доза Fluorinol®, съдържаща се в пастата за зъби ELGYDIUM Junior с вкус на дъвка за възраст от 7 до 12 години, предлага повишена ефективност при защитата на емайла на постоянните зъби от кариес. Тя предпазва първите постоянни зъби от киселинните атаки, които причиняват кариес. С 95% натурални съставки и вкус на дъвка, тя прави миенето на зъбите забавен и прекрасен навик. Красивата усмивка започва от тук!

    Състав: HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. AQUA. HYDRATED SILICA. CI 42051. ANISE ALCOHOL. BENZYL ALCOHOL. CELLULOSE GUM. AROMA. NICOTINYL ALCOHOL HF. PEG-12. PEG-12 ALLYL ETHER. PEG-12 DIMETHICONE. SODIUM BENZOATE. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE. SODIUM PROPIONATE. SODIUM SACCHARIN. TETRASODIUM EDTA

    Предимства на продукта:

    Съдържание на флуорид, съобразено с възрастта на детето - аромат на дъвка.

    Начин на употреба: За деца над 7 години. Препоръчва се зъбите да се почистват след всяко хранене. Редовното миене на зъбите спомага за поддържане на добрата орална хигиена. Да не се поглъща. Да не се съхранява на температура над 25°C.

    Опаковка: 50 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *