Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    ЕСПРИКО при детска хиперактивност дъвчащи капсули*60

    Производител: Engelhard Arzneimittel
    Подпомага нормалната функция на мозъка. Включените в състава Омега 3, Омега 6, магнезий и цинк допринасят за поддържане на оптимална концентрацията и способстват за балансирано и уравновесено поведение при децата. ЕСПРИКО оказва благоприятен ефект и спомага за поддържане на специфичните хранителни потребности на буйни деца. Въз основа на техните нужди, съставът на Есприко е допълнен с елементите цинк и магнезий. Продуктът помага за поддържане на еластичността и подвижността на ставите, здравето на кожата и нормалната функция на сърдечно съдовата система.
    Складова единица: z46426
    44,00 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Дъвчащи капсули с портокалов вкус.

    Хранителна добавка.

    Подпомага нормалната функция на мозъка. Включените в състава Омега 3, Омега 6, магнезий и цинк допринасят за поддържане на оптимална концентрацията и способстват за балансирано и уравновесено поведение при децата.

    ЕСПРИКО оказва благоприятен ефект и спомага за поддържане на специфичните хранителни потребности на буйни деца. Въз основа на техните нужди, съставът на Есприко е допълнен с елементите цинк и магнезий. Продуктът помага за поддържане на еластичността и подвижността на ставите, здравето на кожата и нормалната функция на сърдечно съдовата система.

    Дъвчащите капсули с приятен плодов вкус съдържат рибено масло (с много висока чистота, добито от дълбокоморски риби) с висока концентрация на Омега-3 и Омега 6 мастни киселини, магнезий и цинк.

    Състав (в 100 g): 33.6% рибено масло с високо съдържание на Омега-3 (33,6 g), ксилитол, овлажнители: глицерин, магнезиев цитрат (12,4 g), желатин, модифицирано нишесте, растително масло, средноверижни триглицериди (2,3 g), 2.3% масло от вечерна иглика (2,3 g), портокалов аромат, емулгатори: сол, лецитин, цинков глюконат (0,4 g), подкислител: лимонена киселина, оцветител: железен оксид и титаниев оксид, подсладител: ацесулфам К.

    ЕСПРИКО не съдържа: изкуствени овкусители (глутамати), емолиенти (фталати), глутен, лактоза (млечна захар) и консерванти.

    Начин на употреба:

    Деца от 5 години: препоръчителната доза е 4 капсули дневно, разделени в два приема - 2 сутрин и 2 вечер, по време на или след храна. Капсулите могат да се дъвчат или да се поглъщат цели с малко количество течност. Също така съдържанието на капсулата може да бъде прехвърлено в лъжица или да се разбърка с храната.

    Внимание!

    ЕСПРИКО не трябва да се приема в случай на алергия към някоя от съставките, като например рибено масло или вечерна иглика.

    Прекомерната му употреба може да има разхлабващ ефект (слабително действие).

    Хранителната добавка да не се използва като заместител на пълноценното и разнообразно хранене.

    Да не се превишава препоръчителната доза.

    Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

    Мастните киселини са много чувствителни към светлина и топлина, затова капсулите винаги трябва да се съхраняват в оригиналната опаковка на сухо и хладно място далеч от пряка слънчева светлина.

    Опаковка: 60 капсули.

    Производител: Engelhard Arzneimittel GmbH & Co KG, Германия.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *