Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Еусерин Aquaphor Защитаващ мехлем 45 мл

    Производител: Beiersdorf AG
    Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа ускорява регенерирането на кожата. Безводен мехлем, който възстановява, предпазва и успокоява суха до много суха, напукана и раздразнена кожа. Той създава идеална защитна бариера, която подпомага регенерирането на кожата.
    20,50 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Продукт под формата на успокояващ, безводен мехлем, който осигурява на сухата, раздразнена и напукана кожа . Образува нежен полуоклузивен защитен филм върху нея. Така по естествен начин се осъществява пренос на кислород и водни пари към и от кожата. Основните активни съставки на мехлема са пантенол и глицерин. Глицеринът е ефективен хидратант, който задържа влагата в кожата, а пантенолът ускорява нейната регенерация, като същевременно я хидратира. Продуктът не съдържа консерванти и аромати и е с дерматологично и клинично доказана ефективност. Изключително лесен за приложение посредством нежно втриване в увредените участъци (лакти, колене, напукани пети, сухи ръце и кожички). Понася се добре от чувствителната кожа и е подходящ за бебета и деца. Може да се прилага при леки изгаряния и след дерматологични процедури, като химически пилинг и лазерна терапия.

    Състав: Panthenol, Glycerin, Bisabolol, Paraffinum Liquidum, Paraffinum Liquidum & Cera Microcristallina, Ceresin.

    Начин на употреба: Нанасяйте толкова често, колкото е необходимо, за да изгладите и успокоите участъците с напукана или раздразнена кожа.

    Опаковка: 45 мл.

    Производител: Beiersdorf AG, Германия.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *