Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЖЕНСКО ЗДРАВЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин B6 на Natural Factors подпомага развитието поддържането на костите, хрущялите, зъбите и венците. Подпомага тялото да метаболизира мазнините, протеините и въглехидратите и насърчава образуването на тъкани. Идеален за тези, които водят забързан и стресов начин на живот. Помага за облекчаване на ПМС. Подкрепа за състояния на гадене и повръщане при бременност. Предотвратява и облекчава симптомите на синдрома на карпалния тунел (изтръпване на първите три пръста на ръцете). Може да благоприятства за потисне образуването на камъни в бъбреците.
    16,80 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 50 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 50 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин В6 е известен с положителното си въздействие върху симптомите на предменструалния синдром, откъдето често е наричан „женския витамин“. Той помага при неразположения при бременност като гадене, повръщане, токсемия, гестационен диабет и вътрематочно забавяне на растежа.
    22,20 (BGN)
    Снимка на ВИТЕКС (плод)  400 мг,100 капсули

    ВИТЕКС (плод) 400 мг,100 капсули

    Витекс е известна билка за жени и помага за регулиране на менструалния цикъл и нормализиране нивата на хормоните. Витексът на Nature's Way съдържа 400 мг във всяка капсула и е внимателно изследван за максимална чистота. Често се препоръчва за дългосрочна употреба за облекчаване и регулиране на предменструалния синдром и симптомите на менопаузата. Той помага за облекчаване на симптомите на предменструалния синдром като задържане на вода, втвърдяване на гърдите, променливи настроения и увеличен прогестерон. Облекчава симптомите при ПМС, облекчава симптомите на менопаузата.
    27,50 (BGN)
    Снимка на ВУЛВОВАГИ спрей при вагинален дискомфорт*20 мл

    ВУЛВОВАГИ спрей при вагинален дискомфорт*20 мл

    Вулвоваги спрей е иновативен продукт за ОЗОНОТЕРАПИЯ при вулвовагинит, вагиноза, сърбеж и вагинална сухота. Повлиява възпалението, инфекциите, зачервяването, сърбежа, паренето, болката, сухотата, физиологичните изменения и абнормената секреция, причинени от хипоксия.
    29,40 (BGN)
    Гинексид Менопауза е нова плътна и освежаваща интимна пяна със специално адаптирано pH 6 за нуждите на променящото се женско тяло.

    ГИНЕКСИД МЕНОПАУЗА интимна пяна с pH6*150 мл

    Гинексид Менопауза е нова плътна и освежаваща интимна пяна със специално адаптирано pH 6 за нуждите на променящото се женско тяло. Тя почиства нежно и се понася добре дори при продължителна ежедневна употреба благодарение на формулата без агресивни повърхностно активни вещества. Създадена в Италия със същата грижа и научна прецизност като фаворита в интимната хигиена Гинексид, новата почистваща пяна е тук, за да съхрани твоята безупречна женственост през менопаузата.
    25,10 (BGN)
    Гландол е синергична комбинация от гама-линоленова киселина от борагово масло, омега-3 мастни киселини и витамин D, която допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата и здравословен хормонален баланс и психика по време на менструален цикъл. Продуктът спомага за намаляване на водните загуби и запазване влажността на кожата, чиято загуба е предпоставка за появата на сърбеж, обриви и раздразнения. Освен това той допринася за намаляване на менструалния дискомфорт, като облекчава болезнените гърди, намалява раздразнителността и повлиява други симптоми, свързани с ПМС.

    ГЛАНДОЛ за здрава кожа и хормонален баланс капсули*60

    Гландол е синергична комбинация от гама-линоленова киселина от борагово масло, омега-3 мастни киселини и витамин D, която допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата и здравословен хормонален баланс и психика по време на менструален цикъл. Продуктът спомага за намаляване на водните загуби и запазване влажността на кожата, чиято загуба е предпоставка за появата на сърбеж, обриви и раздразнения. Освен това той допринася за намаляване на менструалния дискомфорт, като облекчава болезнените гърди, намалява раздразнителността и повлиява други симптоми, свързани с ПМС.
    23,79 (BGN)
    Депревитал допринася за нормалното функциониране на централната и вегетативна нервна система. Подкрепя нормалната физиологична функция при панически възприятия, емоционалност, немотивираност и ниско самочувствие.

    ДЕПРЕВИТАЛ 475 мг капсули*40

    Депревитал допринася за нормалното функциониране на централната и вегетативна нервна система. Подкрепя нормалната физиологична функция при панически възприятия, емоционалност, немотивираност и ниско самочувствие. Допринася за нормалната функционална хормонална дейност. Подкрепя неврохормоналните процеси в организма, способства за нормални физиологични нива на допамина и серотонина. Допринася за нормално функциониране на надбъбречните, щитовидните и половите жлези. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
    17,50 (BGN)
    ДИАС БЮТИ Колаген Kомплекс е хранителна добавка, предназначена да осигури пълноценна грижа за добрата структура, хидратация и естествения цвят на кожата, за естествена и блестяща коса и за твърди и гладки нокти.

    ДИАС БЮТИ КОЛАГЕН КОМПЛЕКС 60 таблетки

    ДИАС БЮТИ Колаген Kомплекс е хранителна добавка, предназначена да осигури пълноценна грижа за добрата структура, хидратация и естествения цвят на кожата, за естествена и блестяща коса и за твърди и гладки нокти. Комплексният състав на ДИАС БЮТИ Колаген Комплекс осигурява 3-степенно въздействие – доставя лесно усвоими колагенови пептиди тип I, II и III стимулира естественото производство на колаген в тялото чрез добавената хиалуронова киселина и подсилва усвояването им и общия имунитет на организма чрез комбинация от витамини и микроелементи с висока концентрация.
    45,90 (BGN) 32,13 (BGN)
    Фертил Баланс за Жени - съвременното решение в подкрепа на репродуктивното здраве. Допелхерц систем Фертил Баланс за Жени - специална комбинация от съставки в подкрепа на репродуктивната функция и нормалния фертилитет.

    Допелхерц систем Фертил баланс за жени сашета*30

    Фертил Баланс за Жени - съвременното решение в подкрепа на репродуктивното здраве. Допелхерц систем Фертил Баланс за Жени - специална комбинация от съставки в подкрепа на репродуктивната функция и нормалния фертилитет.
    41,90 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив Актив Мено + Хиалуронова киселина*30 таблетки

    Допелхерц® актив Актив Мено + Хиалуронова киселина*30 таблетки

    Допелхерц® Актив Мено + Хиалуронова киселина - специално подбрана комбинация от съставки за дамите в менопауза. Това е продукт на база на растителни екстракти и не съдържа хормони. Съставен е от природни фитоестрогени, калций и витамини и хиалуронова киселина за по-добра хидратация и еластичност на кожата. Укрепва нервната и сърдечно-съдовата система, както и облекчава съпътстващите симтоми на менопаузата.
    15,10 (BGN)
    ADLiquid Female Active Complex ефективно поддържа хормоналния баланс и женското здраве във всички възрасти. Има положителен ефект върху функциитте на женската полова система. Деликатно съдейства за поддържане на хормоналното равновесие. Повишава качеството на живота на жени с предменструални, климактерични и кожни проблеми.

    ЕДЛикуид Фимейл Актив Комплекс*237 мл

    ADLiquid Female Active Complex ефективно поддържа хормоналния баланс и женското здраве във всички възрасти. Има положителен ефект върху функциитте на женската полова система. Деликатно съдейства за поддържане на хормоналното равновесие. Повишава качеството на живота на жени с предменструални, климактерични и кожни проблеми. Колоидна фитоформула за хармонизиране на женското здраве.
    56,10 (BGN)
    Снимка на ЕстроСой™  соеви изофлавони и билкови екстракти капсули*60

    ЕстроСой™ соеви изофлавони и билкови екстракти капсули*60

    Билкова смес за облекчаване на менопаузата,соевите зърна съдържат фитоестрогенни съставки, наречени изофлавони, които подпомагат по-лекия хормонален преход. ЕСТРОСОЙ е уникален екстракт от ферментирала, натурална, генно немодифицирана соя, с изофлавони в тяхната „свободна” форма, за по-добра усвояемост. За нормалното състояние на организма на жената по време на менопауза и за нормалното функциониране на ставите и клетките.
    70,99 (BGN)
    Снимка на КАЛИЕВ ЙОДИД 32.5 мг HAYA LABS 30  таблетки

    КАЛИЕВ ЙОДИД 32.5 мг HAYA LABS 30 таблетки

    Калиев Йодид Haya Labs- мощна подкрепа за щитовидната жлеза. Πoдпoмaгa имyннaтa cиcтeмa. B пoдĸpeпa нa cъpцeтo. Дaвa eнepгия и издpъжливocт. Зa пo-дoбъp фoĸyc и ĸoнцeнтpaция. Cтимyлиpa миcлoвнaтa дeйнocт. Πoддъpжa здpaвeтo нa ĸoжaта.
    27,00 (BGN)
    Снимка на КИТАЙСКА АНГЕЛИКА /ДОНГ КУАЙ/ (КОРЕН) 565 мг *100капсули

    КИТАЙСКА АНГЕЛИКА /ДОНГ КУАЙ/ (КОРЕН) 565 мг *100капсули

    Коренът от китайска ангелика (Angelica sinensis) има гарантиран потенциал от 0.25% лигустилид. В традиционната китайска медицина се използва за подхранване на кръвта и хармонизиране на жизнената енергия. Подпомага нормалния хормонален баланс при менструация и менопауза, подсилва женската репродуктивна система. Нашата китайска ангелика е внимателно тествана и произведена според най-висококачествените стандарти. Превъзходна билкова добавка. Подхранва кръвта и женската полова система. Доказано не съдържа ГМО. Вегетариански капсули.
    28,50 (BGN)
    Снимка на КЛАМПСИЛИН за здравето на майката и плода сашета*30

    КЛАМПСИЛИН за здравето на майката и плода сашета*30

    Клампсилин е комбинирана синергична формула, която допринася здравето на сърдечно-съдовата система и доброто кръвообращение на майката и плода. Тя също така съдейства за нормалното кръвосъсирване и за нормалния метаболизъм на хомоцистеина и липидите.
    28,80 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 339,00 (BGN)
    3 339