Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЗинСеД за имунната система 60 таблетки

    Производител: BOTANIC
    ZinSeD е висококачествена лесноусвоима хранителна добавка. Действието й е свързано с подкрепата на защитната функция на имунната система. Продуктът допринася за естественото производство на енергия на организма. Системната употреба намалява чувството на системна умора и отпадналост.ЗинСеД е комбинация от важните за имунната система цинк, селен, витамин D и витамин C. Тази комбинация значително повишава съпротивителните сили на организми срещу вируси, бактерии и други патогенни. Съставките са специално подбрани да повишават устойчивостта на организма срещу вирусни инфекции. Витамините и минералите в ЗинСеД допринасят за нормалната функция на организма.
    Складова единица: 47633
    18,00 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    СЪСТАВ:
    Цинк в лесноусвоима форма (бисглицинат хелат) 7,5мг; Органичен Селен (L-селенометионин, от мая) 50мкг; Витамин D3 от растителен източник (холекалциферол) 5мкг; Витамин С в щадяща стомаха форма (калциев аскорбат) 150мг.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:

    Възрастни и деца над 13 години: Приемайте по 2 пъти (сутрин и вечер) по 1 таблетка преди хранене с чаша вода; Като поддържаща доза: Приемайте по 1 таблетка. Възрастни и деца от 7-13 години: Приемат по 1 таблетка дневно. Деца от 4-7 години: Продуктът се приема само след консултация със специалист.

    Опаковка : 60 капсули

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *