Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ИБУПРОМ Синус таблетки*12

    Производител: US PHARMACIA
    ИБУПРОМ СИНУС се препоръчва при симптоми като силно главоболие в областта около носа, очите, челото,болка и запушване на околоносните кухини,нарушено обоняние,секреция от носа,възпаление в резултат на инфекции,алергии – сенна хрема,висока температура,хрема или настинка.
    Складова единица: 39514
    8,65 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Ако изпитвате необичайна болка при рязка промяна на температурата, боли ви глава, когато се навеждате или имате проблеми с дишането през носа, това може да са симптоми на възпалени синуси, а не обичайно главоболие. В такъв случай имате нужда от медикамент с противовъзпалително и обезболяващо действие, НО и с дрениращ ефект, за да се бори с източника на болка – запушени синуси!

    Затова създадохме ИБУПРОМ СИНУС – ефикасно болкоуспокояващо със специална допълнителна съставка (псевдоефедринов хидрохлорид), която отпушва синусите, почиства носа и околоносните кухини (т.нар. дрениращ ефект) и по този начин премахва не само болката, но и нейния източник!

    Активни съставки

    Ибупрофен 200 mg – облекчава болката, намалява възпалението и понижава температурата,

    Псевдоефедринов хидрохлорид 30 mg – отпушва синусите, почиства носа и околоносните кухини, намалява отока на лигавицата на носа и количеството на секрета.

    СЪСТАВ: 200mg/ 30mg
    Ибупрофен/ Псевдоефедринов хидрохлорид
    (Ibuprofen/ Pseudoephedrme hydrochloride)

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и деца над 12 години: 1-2 таблетки на всеки 4-6 часа (не приемайте повече от 6 таблетки дневно).

    Лекарствен продукт без рецепта за възрастни и деца над 12 години. Съдържа ибупрофен. Преди употреба прочетете листовката. А0033/29.03.2018

    Опаковка : 12 таблетки

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *