Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ИМУНЕЙС ОРИГИНАЛ Таблетки*30 ВИТАБИОТИКС

    Производител: VITABIOTICS
    Immunace Original от Vitabiotics е специализирана хранителна добавка, която осигурява съвременна подкрепа за отлично здравословно състояние и жизненост, в съчетание със специфично подбрани нутриенти за подпомагане нормалната функция на имунната система. Имунейс има пълноценна формула, която включва витамин D, цинк и селен за нормалната работа на имунната система, плюс фолат за нормално образуване на кръвни клетки.
    30,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Имунейс Оригинал

    Имунейс Оригинал е специализирана хранителна добавка, която осигурява съвременна подкрепа за отлично здравословно състояние и жизненост, в съчетание със специфично подбрани нутриенти за подпомагане нормалната функция на имунната система. Формулата на Имунейс е разработена в сътрудничество с международни експерти на база на научни изследвания в областта на нутрициологията

    Нормална Имунна система

    Имунейс има пълноценна формула, която включва витамин D, цинк и селен за нормалната работа на имунната система, плюс фолат за нормално образуване на кръвни клетки. Имунейс е една от първите хранителни добавки във Великобритания пионер в разпознаването и признаването, че витамин D не само допринася за поддържането на нормалните функции на костите и мускулите, но и допринася за нормалната работа на имунната система.

    Защита на клетките от оксидативен стрес

    Витамините Е и С помагат за защита на клетките от оксидативния стрес причинен от свободните радикали. Свободните радикали се образуват естествено в околната среда в следствие излагането на замърсявания, слънчева радиация , тютюнопушене и редица други фактори в ежедневието ни. Имунейс съдържа витамини, микроелементи, аминокиселини, каротеноиди от естествен източник и витамин А за поддържане на здрава кожа и лигавица.

    Пълноценна подкрепа

    Имунейс доставя пълноценна гама от витамини и минерали. Не е необходим допълнителен прием на друг мултивитамин. Формулата на Имунейс е разработена в сътрудничество с международни експерти на база на изследвания в областта на нутрициологията, и се базира на научни доказателства за ролята на специфични нутриенти за нормалната функция на имунната система.

    СЪСТАВ: за 1 таблета:
    Витамин A (2666 IU) 800mcg; Витамин D (as D3 400 IU) 10mcg; Витамин Е 40mg а-TE; Витамин К 70mcg; Витамин С 150mg; Тиамин ( Витамин В1) 18mg; Рибофлавин (Витамин B2) 6mg; Ниацин (Витамин В3) 27mg; Витамин В6 10mg; Фолиева киселина 400mcg; Витамин В12 14mcg; Пантотенова киселина 20mg; Магнезий 60mg; Желязо 8mg; Цинк 15mg; Мед 500mcg; Манган 4mg; Селен 180mcg; Хром 100mcg; Йод 200mcg; Бетакаротен 3mg; L-Цистеин 40mg; L-Карнитин 30mg; Цитрусови биофлавоноиди 30mg;

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Една таблетка на ден с основното хранене. Приемайте винаги на пълен стомах. Изпийте с чаша вода или студена напитка. Не дъвчете. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *