Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ИМУНИТЕТ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Абоколикен капки за колики за бебета. Съдържат лактаза, колоцинт и копър за по-добро разграждане на лактозата. Сега с подарък Витамин Д капки

  Абоколикен Капки против колики за бебета х14 мл Abopharma

  За сладки и спокойни сънища.Капки за бебета за по-добро разграждане на лактозата сега с подарък Витамин Д 400 I.U. капки 15 мл.
  26,50 (BGN)
  Снимка на АПТАМИЛ 1 ХИПОАЛЕРГЕННО АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

  АПТАМИЛ 1 ХИПОАЛЕРГЕННО АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

  Хипоалергенното мляко Аптамил е специално създадено да снижи риска от развитие на алергия към белтъка на кравето мляко при бебето. Аптамил HA 1 хипоалергенно мляко съдържа всички необходими хранителни вещества за осигуряване на здравословен растеж и развитие на новороденото. Подходящ продукт при изявена и диагностицирана алергия. Укрепва по естествен начин имунната система.
  22,80 (BGN)
  Снимка на АПТАМИЛ 2 ХИПОАЛЕРГЕННО АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

  АПТАМИЛ 2 ХИПОАЛЕРГЕННО АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

  Аптамил е хипоалергенното мляко, специално създадено да намалява риска от развитие на алергия към белтъка на кравето мляко при бебета над 6-месечна възраст. Съдържа комплекс от подбрани съставки scGOS/lcFOS, витамини А, С и D, желязо и дълговерижни полиненаситени мастни киселини (DHA*/AA) , които способстват за естественото стимулиране на имунитета на бебето през този важен етап от неговото развитие.
  22,80 (BGN)
  Снимка на БИОЗИН КИДС Сироп с коластра за деца 100 мл

  БИОЗИН КИДС Сироп с коластра за деца 100 мл

  Biozin Kids Syrup с коластра подпомага и поддържа физиологичната функция на имунната система и растежа при децата.Естествен източник на имунитет с Витамин Д3, цинк и инозитол.Сироп с вкус на ягода за деца от всички възрасти.
  22,60 (BGN)
  Снимка на БИОЗИН КИДС Сироп с лактоферин за деца 100 мл

  БИОЗИН КИДС Сироп с лактоферин за деца 100 мл

  Biozin Kids Syrup с лактоферин допринася за нормалната функция на имунната система. Действа: антивирусно, антибактериално, антиоксидантно, пробиотично.
  22,70 (BGN)
  Снимка на ВАЯ ПРОБИОТИК капки 10 мл

  ВАЯ ПРОБИОТИК капки 10 мл

  Пробиотични капки , които действат активно срещу чревни разстройства при новородени, бебета и деца. Балансират чревната микрофлора, предотвратяват растежа и развитието на вредните бактерии и възпрепятстват храносмилателни проблеми и инфекции. Пробиотиците представляват живи микроорганизми, които консумирани в достатъчни количества, осигуряват ползи за здравето на стомашно-чревния тракт, а от там и на цялата имунна система.
  19,95 (BGN)
  Снимка на ВАЯ ПРОБИОТИК D3 капки 10 мл

  ВАЯ ПРОБИОТИК D3 капки 10 мл

  Waya пробиотични капки с витамин D3 е хранителна добавка за подпомагане здравия растеж и развитие на костите при бебета (новородени и кърмачета) и деца. Съдържа Lactobacillus rhamnosus GG в маслена суспензия и витамин D3. Маслената суспензия е без никакви стабилизатори, антиоксиданти и консерванти, които могат да предизвикат спазми, тежест или колики. Витамин Д3 е много важен за нормалния растеж и развитие на костите при децата. Също така играе важна роля за функциите на имунната система. Капките са с неутрален вкус и мирис. Витамин Д3 е от растителен произход и е подходящ за вегетарианци.
  20,35 (BGN)
  Снимка на Д-Абовит Витамин Д маслени капки х15 мл Abopharma

  Д-Абовит Витамин Д маслени капки х15 мл Abopharma

  D-Abovit перорални маслени капки - спомагат за компенсиране недостига и поддържане нивата на витамин D в организма. Всяка доза от слънчевия витамин, приеман под формата на перорални маслени капки D-Abovit, се усвоява по-лесно и по-бързо, в сравнение с таблетните и капсулни форми. Всяка капка е източник на 400 I.U. витамин D3.
  12,30 (BGN)
  Снимка на Д-Абовит Витамин Д3 Спрей Abopharma

  Д-Абовит Витамин Д3 Спрей Abopharma

  Хормоналната активност на витамин D е многостранна и се състои в поддържане нормалното състояние на костите и зъбите. Допринася за нормалното функциониране на имунната система и мускулите. Допринася още за поддържане на нормална концентрация на калций в кръвта, нормалното усвояване/използване на калций и фосфор/ и участва и в процеса на делене на клетките.
  14,20 (BGN)
  Снимка на ДЕТРИКАЛ 400 БЕБЕ, КАПКИ 30мл

  ДЕТРИКАЛ 400 БЕБЕ, КАПКИ 30мл

  Благоприятства за нормалното действие на имунната система. Подпомага функцията на мускулите. Необходим при липса на витамин D и през зимните месеци. За плътни и здрави кости.
  11,60 (BGN)
  Imuno Bimbi е имуностимулатор за деца с витамини, минерали и билкови екстракти.

  ИМУНО БИМБИ СИРОП 200 мл

  Imuno Bimbi е имуностимулатор за деца с витамини, минерали и билкови екстракти. Той е натурално профилактично средство, разработено с единствена цел – да помогне на детето ви да поддържа нормална имунна функция и устойчивост на патогени и всякакви физически и психичeски предизвикателства. Продуктът съдържа екстракт от корен на астрагал, който помага за естественото укрепване на защитните механизми. Към него е добавен извлек от сибирски жен-шен, традиционно използван като имуностимулиращо средство. Не на последно място формулата се допълва от шипков екстракт - един от най-потентните натурални източници на витамин С.
  21,10 (BGN)
  Снимка на ИМУНОКИНД таблетки 150 бр

  ИМУНОКИНД таблетки 150 бр

  Имунокинд е комплексно хомеопатично лекарство за укрепване на имунитета на бебето и малкото дете. Подходящ е за деца от 0 до 6 г.,
  11,30 (BGN)
  Снимка на ИМУНОКОЛ Перфект - течна коластра Abopharma

  ИМУНОКОЛ Перфект - течна коластра Abopharma

  Коластрата е дар от природата - първият източник на хранителни вещества преди млякото. Съдържа 37 естествени имуномодулатори и 8 фактори на растежа. В състава й влизат всичките пет имуноглобулини, представляващи големи протеинови молекули, които съставляват над 40% от протеините в кръвния серум.
  25,60 (BGN)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР КИДС*10 сашета

  ЛАКТОФЛОР КИДС*10 сашета

  Лактофлор Кидс е специално разработен пробиотичен продукт за малки деца. Съдържа внимателно селектирани видове млечнокисели бактерии, съдейства за нормалното храносмилане и усвояването на полезните вещества от храната.Специалната комбинация от полезни млечнокисели и бифидо бактерии допринася за доброто храносмилане, както и за поддържане на здравословния баланс на чревната флора. Олигофруктозата е естествен източник на фибри, който подпомага дейността на добрите бактерии и благоприятства храносмилателните процеси.
  9,65 (BGN)
  Снимка на МУЛТИ ШОКО БИМБИ 20 Блокчета

  МУЛТИ ШОКО БИМБИ 20 Блокчета

  Multi Choco Bimbi е хранителна добавка, пробиотичен мултивитаминен шоколад с витамини, минерали и пробиотици. Мулти Шоко Бимби съдържа 12 витамина, 2 млрд пробиотици, 3 минерала, както и минимум 42% какаово твърдо вещество. Съдържащият се калций е важен за здравето на костите. Витамин D допринася за нормалното функциониране на имунната система. Желязото влияе благоприятно върху когнитивното развитие на децата. Йодът подпомага оптималния растеж. Шоколадовите блокчета Мулти Шоко подпомагат здравословния растеж и развитие на детето. Благодарение на тъмния шоколад носят специфични ползи за здравето. Възстановяват чревната микробиота и укрепват имунитета.
  23,89 (BGN)