Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    ИМУНОКОЛ Пробио коластра с пробиотик капсули*15 Абофарма

    Производител: Abopharma
    Имунокол Пробио се препоръчва за повишаване на съпротивителните сили и защита на организма срещу бактериални и вирусни инфекции. Съдържа специално разработени микрокапсулирани култури от Лактобацилус ацидофилус и Бифидобактериум Лонгум, гарантиращи милиарди живи организми без нуждата от специално съхранение.
    Складова единица: 39264
    14,90 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Коластрата от крави е дар от природата. Тя е първият източник на хранителни вещества преди млякото. Съдържа 37 естествени имуностимулатори и 8 фактори на растежа. Съдържа и всичките 5 имуноглобулини. Това са големи протеинови молекули, съставляващи над 40% от протеините в кръвния серум. Има пет класа имуноглобулини, които присъстват при всички млекопитаещи, включително и при хората. Всички те започват със съкращението Ig и се различават помежду си посредством главни букви A,D E G и М. Всеки има своя собствена уникална аминокиселинна структура и изпълнява специфични функции в тялото. Те се появяват поотделно или заедно в различни комбинации. Всеки вид може да унищожава или обезврежда специфичен агент. Пробиотици се наричат "добрите" бактерии, които участват в нормалното функциониране на чревната среда и допринасят за нормалното функциониране на имунната система.

    Съставки:

    2 капсули

    1 капсула

    Коластра от крава на прах (35% lgG)

    740 mg

    370 mg

    Лактобацилус ацидофилус

    40 mg (4 млрд. живи бактерии)

    20 mg (2 млрд. живи бактерии)

    Бифодобактериум Лонгум

    20 mg (2 млрд. живи бактерии)

    10 mg (1 млрд. живи бактерии)

    Помощни вещества

    вода и желатин

    Препоръчителен прием:

    Приемайте по 1 капсула дневно за деца над 1г и 2 капсули на ден за възрастни и деца над 6г. Приемайте коластрата с достатъчно количество вода. За по-лесно поглъщане от деца до 3 години изсипете съдържанието на капсулата в напитка или храна. Смесвайте само със студени или хладки течности и храни! Препоръчително е да се приема между храненията. 1 час преди хранене, не на гладно.

    ИМУНОКОЛ Перфект ПроБио Коластра е естествен пробиотик  и не може да се предозира. Не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

    Съхранение:

    Съхранявайте на сухо и хладно място, недостъпно за деца, при температура не повече от 25°С.

    Количество: 15 капсули

    Нетно количество за една капсула: 500 mg , 15 капсули: 7.5g e

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *