Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ИМУНОМИКС ПЛЮС сироп ПРОМО ПАКЕТ 3 по 210мл

  Производител: Aboca
  Имуномикс Плюс сироп подпомага естествената защита на организма, благодарение на лиофилизирания мултифракционен екстракт от ехинацея (Echina2-LMF) и концентрирания сок от черен бъз. Формулата е допълнена от слузните вещества на лиофилизирания екстракт от слез. Сокът от черен бъз и медът придават на продукта приятен вкус, който го прави идеален за приемане от деца.
  Складова единица: p49379
  Стара цена: 56,56 (лв.)
  50,90 (лв.)
  i h

  Хранителна добавка с ехинацея и черен бъз за подпомагане на естествената защита на организма

  Имуномикс плюс сироп е 100% натурален продукт, плод на научноизследователската дейност на Aboca, който подпомага естествената защита на организма, благодарение на лиофилизирания мултифракционен екстракт от ехинацея (Echina2-LMF) и концентрирания сок от черен бъз. Формулата е допълнена от слузните вещества на лиофилизирания екстракт от слез. Сокът от черния бъз и медът придават на продукта приятен вкус, който го прави идеален за приемане от деца.
  Евентуално наличие на неразтворени частици се дължи на високата концентрация на лиофилизираните екстракти и не компрометира качеството на продукта.

  ECHINA2-LMF
  Мултифракционен лиофилизиран екстракт от корен на ехинацея палида. Представлява титруван и стандартизиран до ехинакозид и полизахариди екстракт, който Aboca получава от селекциониран сорт на ехинацея палида, отглеждан от Aboca по метода на биологичното земеделие.

  СЪСТАВКИ:
  Тръстикова захар*, акациев мед*, вода, концентриран сок от плодове на черен бъз (Sambucus nigra)*, натурален аромат от лимон, лиофилизирани слузни вещества от листа на слез (Malva silvestris)*, натурален аромат от ягода, мултифракционен лиофилизиран екстракт (Echina2-LMF) от корен на ехинацея палида (Echinacea pallida)*.
  *Съставка от биологично земеделие.

  КОЛИЧЕСТВА ЗА 0,5 ml

  Мултифракционен лиофилизиран екстракт (Echina2-LMF) от корен на ехинацея палида 3 mg
  титруван до ехинакозид 2% 60 μg
  титруван до полизахариди (HPLC-SEC метод) 20% 600 μg
  Концентриран сок от плодове на черен бъз
  отговарящ на 307,8 mg пресен плод на черен бъз 40.5 mg
  Лиофилизирани слузни вещества от листа на слез 9.1 mg
  НАЧИН НА УПОТРЕБА
  Препоръчителен прием при деца на възраст от 2 до 12 години - 0,5 ml от продукта за всеки kg телесно тегло до максимум 20 ml на ден.
  За деца на възраст над 12 години се препоръчва 20 ml от продукта на ден.
  За предпочитане е сиропа да се приема сутрин, за период от поне 20 дни, като се използва съответния дозатор; дозата може да се увеличи до 2 пъти на ден.

  Продуктът може да се разтвори във вода или течности, които се харесват на детето като кисело мляко, отвари или плодови сокове.

  СЪХРАНЕНИЕ
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Да се съхранява на хладно, сухо защитено от пряка слънчева светлина място.
  След отваряне, съхранявайте продукта в хладилник и го използвайте в рамките на 30 дни.

  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
  За правилната употреба на продукта в най-ранна детска възраст е препоръчително да се потърси мнението на лекар. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместители на разнообразното и балансирано хранене и трябва да се използват като част от здравословния начин на живот.

  РАЗКЛАТЕТЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА
  Съдържа дозатор

  Опаковка: 3 по 210 мл. ПРОМО ПАКЕТ

  Производител: Aboca S.p.A. Societa Agricola, Италия.

   

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *