Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ИНХАЛАТОРИ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на Dr. Frei Turbo Base инхалатор

  Dr. Frei Turbo Base инхалатор

  Kомпресорен инхалатор : капацитет на инхалаторната струя 0.3 мл/мин , размер на фините частици (аерозол) - 3 микрона , маска за възрастни и маска за деца.
  74,00 (BGN)
  Снимка на Dr. Frei Turbo Lex Car инхалатор

  Dr. Frei Turbo Lex Car инхалатор

  Kомпресорен инхалатор: капацитет на инхалаторната струя 0.24 мл/мин , rазмер на фините частици (аерозол) - Под 5 µm , маска за възрастни и маска за децa.
  89,00 (BGN)
  Снимка на Dr. Frei Turbo Mini инхалатор

  Dr. Frei Turbo Mini инхалатор

  Kомпресорен инхалатор: капацитет на инхалаторната струя 0.2-0.4 мл/мин, регулируем размер на фините частици (аерозол) - 3-6 µm, маска за възрастни и маска за деца .
  89,00 (BGN)
  Снимка на Dr. Frei Turbo Train инхалатор

  Dr. Frei Turbo Train инхалатор

  Kомпресорен инхалатор: капацитет на инхалаторната струя 0.2-0.4 мл/мин, регулируем размер на фините частици (аерозол) - 3-6 µm, маска за възрастни и маска за деца , мундщук, накрайник за нос, резервни филтри.
  119,00 (BGN)
  Снимка на GAMMA Kомпресорен инхалатор Effect

  GAMMA Kомпресорен инхалатор Effect

  GAMMA Kомпресорен инхалатор Effect. Регулируемa скорост на разпрашаване 0,2-0.4 мл/мин, размер на фините частици (аерозол)- 2.44 микрона,маска за възрастни и маска за деца,мундщук,резервни филтри.
  83,00 (BGN)
  Снимка на GAMMA Kомпресорен инхалатор Nemo

  GAMMA Kомпресорен инхалатор Nemo

  Инхалатор компресорен Nemo. Капацитет на инхалаторната струя 0.4 мл/мин, размер на фините частици (аерозол) - 2.44 микрона , маска за възрастни и маска за деца. мундщук,резервни филтри.
  98,00 (BGN)
  Снимка на PIC AIR CUBE ИНХАЛАТОР

  PIC AIR CUBE ИНХАЛАТОР

  Компресорен инхалатор, подходящ за цялото семейство. Компактен и лесен за употреба. Снабден с всички необходими аксесоари за извършване на аерозолна терапия.
  88,80 (BGN)
  Снимка на PIC AIR FAMILY ИНХАЛАТОР

  PIC AIR FAMILY ИНХАЛАТОР

  Новият инхалатор AirFamily e създаден в унисон с най-новите технологии, съчетаващ всички функции на съвременния компактен, ефективен и практичен инхалатор за цялото семейство. Следвайки новата DLS философия на PIC ние създадохме нов ултрамодерен инхалатор с ексклузивната небулизаторна чашка Act Fast Pro – диспергира лекарственото вещество с 20 % по-бързо с цел осъществяване на по-ефективна и бърза аерозолна терапия.
  112,90 (BGN)
  Снимка на PIC AIR STYLO ИНХАЛАТОР

  PIC AIR STYLO ИНХАЛАТОР

  Лек, компактен, лесно преносим, по-безшумен: минимален размер – максимален резултат. Снабден със силиконова вендуза за закрепване и по-голяма стабилност, и с поставка за небулизаторната чашка. Най-малкият инхалатор на PiC. Гарантирани резултати.Ексклузивната микрокомпресорна технология на PIC AirStylo гарантира оптимален резултат за по-ефективна аерозолна терапия.
  99,99 (BGN)
  Снимка на PIC AIRPROJET PLUS УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР

  PIC AIRPROJET PLUS УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР

  Новия Еър Проджет Плюс на Pic Solution, който е проектиран и произведен в съответствие с най-новите технологии. Еър Проджет Плюс, резултат на най-новата разработка в ултразвуковата технология, трансформира медикамента в изключително фина пара, която се разпространява в белите дробове бързо и ефективно. Еър Проджет Плюс е надежден и лесен за употреба благодарение на готовия за употреба запечатан резервоар, който не изисква добавяне на вода през целия експлоатационен живот на устройството.Преди употреба Ви препоръчваме да прочетете инструкциите за употреба, за да се уверите, че сте разбрали правилно как работи апаратът. За Ваше удобство, консултирайте се с Кратката листовка за потребителя, която е вътре в опаковката.
  177,50 (BGN)
  Снимка на PIC MISS BIBI ИНХАЛАТОР

  PIC MISS BIBI ИНХАЛАТОР

  Miss Bibi - новият детски инхалатор на PiC, специално проектиран, за да превърне терапията в забавление. Компресорната технология гарантира по-ефективна и бърза аерозолна терапия.
  135,00 (BGN)
  Снимка на PIC MISTER 8 ИНХАЛАТОР

  PIC MISTER 8 ИНХАЛАТОР

  Pic Solution Mister 8 е медицинско изделие клас IIa, съвременен инхалатор за аерозолна терапия за цялото семейство, който е изключително ефективен и практичен. Инхалаторът Pic Solution Mister 8 е проектиран и произведен в Италия, работи с компресор с микробутало и използва най-модерните технологии в тази област. Апаратът превръща лекарствата от течна или суспензионна форма в аерозол, за да се прилага директно по въздух. Тази процедура прави лечението много по-лесно за приемане и усвояване на човешкото тяло. Уредът е проектиран да работи с всички аксесоари, които се доставят с него (флакон за пулверизатор Acti-Fast Pro, мундщук, част за носа, маска за възрастни и детска маска). Pic Solution Mister 8 съдържа флакона за небулизация Acti-Fast Pro, който позволява по-дълбоко проникване на лекарството в дихателните пътища, поради оптималния размер на генерираните аерозолни частици.
  132,60 (BGN)
  Снимка на PIC АЕРОЗОЛЕН КОМПЛЕКТ СЪВМЕСТИМ С ИНХАЛАТОРИТЕ ОТ ГАМАТА DLS И AIR

  PIC АЕРОЗОЛЕН КОМПЛЕКТ СЪВМЕСТИМ С ИНХАЛАТОРИТЕ ОТ ГАМАТА DLS И AIR

  Аерозолен комплект със Sidestream небулизаторна чашка за бърза терапия. Съвместим с инхалаторите от гамата DLS и Air.Съдържа: Силиконова маска 2 в 1 за възрастни и деца, подходяща за цялото семейство.Конекторна тръба.Накрайник за нос.Мундщук.
  17,90 (BGN)
  Снимка на PIC АКСЕСОАРИ ЗА КОМПРЕСОРНИ ИНХАЛАТОРИ

  PIC АКСЕСОАРИ ЗА КОМПРЕСОРНИ ИНХАЛАТОРИ

  ПОДХОДЯЩ И ЗА AIR PROJET PLUS.Съдържа: Силиконова маска за възрастни , силиконова маска за деца,мундщук,съединител на маската , торбичка за свързване, небулизаторна чашка,филтър.Инструкция за употрба.
  23,70 (BGN)
  Снимка на PIC МИКРОНИЗИРАН НАЗАЛЕН ДУШ Rino Shower

  PIC МИКРОНИЗИРАН НАЗАЛЕН ДУШ Rino Shower

  Микронизиращото назално устройство се прилага в комбинация с компресорните инхалатори за промивка на носните кухини и носоглътката. Генерираните от назалния душ микрочастици са с изключително малки размери и достигат свободно дяловете на горните дихателни пътища при аерозолна терапия. Подходящ за деца и възрастни. Rino Shower може да се използва преди аерозолна терапия, за да увеличи нейната ефективност, чрез прочистване на горните дихателни пътища. Може да се прилага за терапия, чрез добавяне на медикамент или само за почистване на ноздрите от секрет.Отстранява и втечнява секретите от мукозната лигавица и хидратира мукозната мембрана.
  16,60 (BGN)
  Filters Close
  Мин: 12,00 (BGN) Макс: 178,00 (BGN)
  12 178